SALVESTROLLAL
a teljesebb életért

Extra nagydózisú gyümölcskivonat, 
magas szalvesztrol tartalommal 

Salvestrol Xtra

Korunk problémája

A legtöbb ember azt hiszi, hogy az egészséghez az elég, ha változatosan étkezik. Ma már nem elég. Miért? Az ételeink sok esetben már nem tartalmazzák azokat a létfontosságú összetevőket, amik korábban a természetes körülmények között termesztett zöldségekben és gyümölcsökben még megvoltak. Ezek közül is az egyik legjelentősebb a szalvesztrol.

A szalvesztrolok a zöldségekben és gyümölcsökben termelődő növényi védekező anyagok, amelyek akkor jutnak szerephez, ha a növényt valamilyen külső támadás éri, pl. gombafertőzés vagy élősködők támadják meg. Nem termel a növény szalvesztrolt, ha mesterségesen "megvédjük" permetezéssel, gombaölő szerekkel. Ezzel pedig magunknak ártunk, mert a szervezetünk - hiába eszünk sok zöldséget, gyümölcsöt, -  nem jut kellő mennyiségű szalvesztrolhoz és ezzel elveszíti a lehetőséget betegségekkel szembeni  egyik leghatékonyabb védőmechanizmus működésétől.

Ez a hiány pótolható szalvesztrol tartalmú étrenddel vagy étrend-kiegészítővel.
Így kellő védelemhez juthatunk a szervezetünk károsodása ellen.

figure

De miért is van szükség erre a szalvesztrol tartalomra?

Mintegy 10 évvel ezelőtt az angliai kutatók összefüggést kerestek a korábbi évtizedek alacsonyabb számú rákos megbetegedése és a szalvesztrolokban gazdag étrend között és meglepő eredményre jutottak: a szalvesztrolok képesek pusztítani az emberi szervezetben nap mint nap keletkező rákos sejteket. De hogyan? 

Dan Burke professzor és kutatócsapata kimutatta, hogy a rákos sejtekben található egy enzim, amely az egészséges sejtekben nincs jelen Ennek az enzimnek a CYP1B1 nevet adták. Már ez önmagában is fontos felfedezés, hiszen ez megnyitja a lehetőséget a rákos megbetegedés korai diagnosztizálása előtt.

Gerry Potter professzorral karöltve in vitro kísérletek sorozatával bizonyították, hogy a rákos sejtben található enzim, ha szalvesztrol tartalmú tápanyaggal kölcsönhatásba lép, méreganyagot termel, amely a rákos sejtek elhalásához vezet. 

Rendkívül fontos felfedezés ez, amely további kutatások alapján lehetőséget kínál az emberi szervezetben lévő rákos sejtek célzott elpusztításához, úgy, hogy eközben az egészséges sejtek épek maradnak.

Ennek a jelentős felfedezésnek a történetét és tudományos hátterét írja meg Brian A. Schaefer nagyon olvasmányos könyvében, melynek címe: A szalvesztrolok – a természet védekezése a rák ellen. A könyv, amely szalvesztrolokban gazdag ételrecepteket is tartalmaz, megjelent magyarul is és kapható webáruházunkban. Nem csak olvasmányos, de kutatási referencia gyűjteménye tudományos igényeknek is megfelel.

 

figure

Milyen lehetőség vár az olvasóra?

Mindannyiunk szervezetében nap mint nap rákos sejtek tucatjai keletkeznek és a jól működő immunrendszerünk el is pusztítja őket. De mi van, ha zavar támad? Ha legyengült a szervezet? Ha nem jut egészséges táplálékhoz?

Mindez megelőzhető lehet a könyvben leírt helyes étrend betartásával és szalvesztrol tartalmú étrend-kiegészítők használatával.

Gondoljon bele, milyen érzés lenne, mennyi energiája lenne, ha már három hónapja ezt az étrendet követné. Ha ma elkezdi a szalvesztrolokban gazdag étrendet, milyen fitt és egészséges lehet a közeljövőben?

figure

Közép-Európában elsők között tettük ismertté a szalvesztrolok hatását a szervezetünkre és kezdtünk forgalmazni magas szalvesztrol tartalmú étrend-kiegészítőket. 

Meghívásunkra Dan Burke professzor 2016-ban másodszor járt hazánkban és orvosok, természetgyógyászok számára tartott szemináriumon ismertette a CYP1B1 enzim élettani hatását, jelentőségét és eddigi kutatási tapasztalatait.

Salvestrol pontok

A legújabb kutatási eredmények tehát kimutatták, hogy napjaink étrendjéből sok esetben hiányoznak azok a szervezetünk számára nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyek korábban egészségünket védték. A kutatók arra kerestek választ, hogy mik azok az összetevők, amelyek a 100 évvel ezelőtti ételekben még megvoltak és napjainkban már csak töredékük van jelen. A 100 évvel ezelőtti ételek becsült szalvesztrol tartalmát vették alapul és ezt tekintették 100 pontnak. Felmérések szerint napjainkban ételeink ennek csak töredékét, mintegy 20 pontnyit tartalmaznak. Még a bio minőségűek is jelentősen 100 pont alatt maradnak. 

A  hiányzó részt pótolnunk kell. Zöldségből, gyümölcsből, még ha jó minőségű is, nem tudunk annyit megenni, amennyivel pótolnánk a hiányzó szalvesztrol mennyiséget. A kutatók keresték azokat a növényeket, amelyeknek a legmagasabb a szalvesztrol tartalma és ezek koncentrált kivonatából táplálékkiegészítőt készítettek.

Ennek a terméknek ma a világon mindenhol Salvestrol® márkaneve van, hazánkban Salvestrol® Xtra FruktoFort név alatt kapható. A Salvestrol® Xtra extra nagydózisú szalvesztrol tartalmú, 2000 pontos, míg az alacsonyabb koncentrációjú Salvestrol® Standard 350 salvestrol pontos. A pontszám alapján megítélhető a termék hatékonysága.

A Salvestrol étrend-kiegészítő előnyei

 1. Biogazdálkodásból származó összetevők
 2. Egyszerűen alkalmazható​
 3. Kockázatmentes​
 4. Gyerekek is adható
 5. Mellékhatás mentes
 1. A hagyományos rákterápiát jól kiegészíti
 2. Nem tartalmaz adalékanyagot
 3. Nincsenek allergén hatású összetevői​
 4. Cukrot, glutént nem tartalmaz
 5. Kontrollált, garantált minőség

Mi szól még mellette?

 • Jelentős kutatási tapasztalat áll mögötte
 • In-vitro klinikai tapasztalatok alapján összeállított készítmény
 • Számos esettanulmány bizonyítja a termék hatékonyságát
 • Hatékonyan kiegészítheti a kemoterápiás és sugárkezelést
 • Semmilyen mellékhatással nem rendelkezik, nem lehet túladagolni

Webáruházunkban kapható!

Kedvezményes
csomagajánlatunk:

 • Salvestrol® Xtra FruktoFort 2000 pont
  60 kapszula
 • Könyv: A szalvesztrolok - A természet védekezése a rák ellen
figure
 1. Salvestrol® Xtra FruktoFort: 24.800 Ft  helyett most 19.800 Ft
 2. Könyv: A szalvesztrolok 3.300 Ft helyett 0 forint!
  (Használja a KONYV-17 kuponkódot)
figure

A csomag ára
28.100 Ft helyett

19.800 Ft

figure

Vásárlását 100%-os pénzvisszafizetési garancia teszi gondtalanná. Ha elégedetlen a termékkel, küldje vissza és mi megtérítjük a vételár 100%-át.

Természetesen, egészségesen!

Kuponkód ingyenes könyvhöz:
KONYV-17
 
Természetesen, egészségesen!T