TE MIT VÁRSZ EL EGY TÖKÉLETES FORRÓ CSOKITÓL?

A forró csoki ma felkapottabb. mint valaha! De valljuk be, sokszor csalódnunk kell a felvizezett porok miatt, amiket borzasztóan rossz ár-érték arányban adnak el nekünk, sajnos sokszor még a jobb cukrászdákban is!

 

A recept ötlete egy tudományos tévécsatornában bemutatott gasztro műsorból származik, amit Te is láthattál: egy amerikai kutató- és tesztcsoport bejárta az USA-t, hogy megtalálja a világ legfinomabb forró csokiját. Végigjárták a nagyvárosok híres éttermeit, a legexkluzívabb konyhákat... Végül egy texasi kisvárosban kötöttek ki, ahol a járókelők mind egy kis falatozóba irányították a csoportot, mondván, hogy ott készíti a tulaj a világ legjobb forró csokiját! És tényleg, már a szervírozáskor megkapta a forró csoki az első jó pontot, ugyanis ilyet még nem láttak ezelőtt egyik forró csokinál sem: ebben MEGÁLLT A ROLETTI...! 

A receptet ugyan nem tették közzé, de a győztes tulajdonságokat szerencsére igen! Te hogyan képzeled el a tökéletes forró csokit? A kis falatozó forró csokija a legtöbb pontot

  • krémesen sűrű állaga
  • extra csokoládé tartalma
  • a csokoládé tiszta illata
  • és épp eléggé édes íze miatt kapta meg!

Én pedig, mivel szeretem a csokit, addig kísérleteztem, amíg sikerült egy ilyen forró csokit készítenem! A recept tehát a sajátom, ezért titkos. Csak regisztrált tagoknak küldöm el!

 

 

 

 

 

 

 

Valérie Bergée
tükör designer és hobbi csokiforradalmár