ÚTTÖRŐ ÚJDONSÁG A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSBANII. Tattoo Remoov Workshop
2018. október.6.-7.
A tervezett helyszín: Budapest

Foglald le a helyed és sajátítsd el ezt
a nemzetközi szinten és már Magyarországon is bizonyított tetoválás eltávolító módszert!

figure

ÚTTÖRŐ ÚJDONSÁG A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSBAN

Üdvözöllek, Gardev Kancsev Mercedes vagyok, sminktetováló mester, kozmetikus mester és a Tattoo Remoovtm hivatalos magyarországi disztribútora.

Többek között Sydney, London és California után immár másodjára jön el Magyarországra Linda Paradis, aki 2006-ban kifejlesztette a Tattoo Remoovtm névre keresztelt biztonságos, fájdalom és maradandó hegek nélküli, tökéletes tetoválás eltávolító módszert. A Tattoo Remoovtm nemzetközi szinten és már Magyarországon is bizonyította, hogy az egyik legjobb tetoválás eltávolító módszer! 

Ezt a műtét, lézer és micro-tű nélküli tetováláseltávolító módszert most Te is elsajátíthatod egy 2 napos komplex, elméleti és gyakorlati oktatást is magába foglaló tanfolyam során.

A megszerzett tudás birtokában lehetőséged lesz egy egyedülállóan hatékony, tökéletes tetoválás eltávolító kezelést ajánlanod vendégeidnek, ugyanis ezzel a módszerrel nem csak elhalványítható a tetoválás, hanem tökéletesen el is tűntethető! Vendégeid ezért nagyon hálásak lesznek, Te pedig tisztességes profitot érhetsz el.

Van kozmetikus végzettséged és szeretnéd elsajátítani a Tattoo Remoov módszert?

Itt a lehetőség, hogy belépj abba a szűk körű elit klubba, akik képesek ezt az úttörő tetoválás eltávolító eljárást végezni, amelynek olyan kiváló szakemberek a tagjai, mint Hollós Dóra, Chris Nay, Bácsi Zsuzsanna, Dúró Maresz, Havasi Zita, Budavári Orsolya és Metka Zsuzsa.

Ízelítőként nézd meg ezt a videot, hogy a saját szemeddel lásd, milyen egyszerű és mennyire eredményes a Tattoo Remoov!


Szeretnél még többet megtudni a módszerről, a tanfolyam áráról vagy jelentkeznél? Jelentkezz az űrlap kitöltésével kötelezettségek nélkül vagy hívj a 06 30/734 5777-es számon! Vagy olvass tovább, mert még sok hasznos infót találsz. 

Milyen előnyei vannak a  Tattoo Remoovtm módszernek?

 1. Kevesebb kezelés szükséges
 2. Nincs roncsoló hatása​
 3. Nincs fájdalom
 4. Minden színre hatással bír
 5. Nincs lézer
 6. Nincsenek hegek
 1. Nincs savas PH-sodás
 2. Nincs égető érzés és bőrpír
 3. Nincs bőrfakulás, kifehéredés
 4. Nincs varasodás
 5. Nincs szőrtüszőveszteség
 6. A kezelések után a bőr érintkezhet vízzel

Hogyan lehetséges, mindez?
Hogyan történik a tetoválás eltávolítása?

A TR 88RS típusú „kör” Tű használatával és az alap PH 10 segítségével elkerülhető a bőrpirosodás és hegesedés. Ez a
nagyszerű tetováláseltávolító megoldás a legjobb alternatívája a lézeres kezelésnek vagy a sebészeti beavatkozásnak, amelyek mind-mind roncsolják a bőr szerkezetét és sebeket, illetve hegesedést hagyhatnak maguk után.

Linda Paradis a feltaláló és egyben az első nemzetközi oktató a tetoválás eltávolításban, aki több mint 25 év iparági tapasztalattal rendelkezik. Hétről-hétre a világ minden pontján tart képzést, köztük 2018-ban második alkalommal Magyarországon is.

Milyen alapanyagokat használunk a Tattoo Remoov Tetováláseltávolítás során?

TATTO REMOOV™ Tisztító Gél - Hármas Hatás:

1.:Hatásosan eltávolítja a Bőrből az olajat, szennyeződéseket, smink maradványokat

2.: Klinikai tesztek igazolják, hogy 90%-al csökkenti az elhalt sejtek számát

3.:A tisztító gél megnyitja a Pórusokat, hogy elősegítse a TATTO REMOOV™ bejutását a bőrrétegbe ahol kapcsolatba kerül a pigment részecskékkel anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

ÖSSZETÉTEL: 90%-ban Organikus: Tisztított Víz, Gyümölcssavak, Citrom, Japán zöld Tea, Alma, Kamillavirág kivonat, Tengeri Alga, Komló, Uborka, Körömvirág, E és C vitaminok

Petróleum, Parabén és Szulfát mentes.
Állatokon nem tesztelt Termék

TATTOO REMOOV™

Tudomásunk szerint jelenleg az egyik legtökéletesebb és leghatásosabb tetováláseltávolító termék a Világon. A TATTO REMOOV TM eljárás egy rendkívül egyedi mód a sminktetoválások eltávolítására.

ÖSSZETÉTEL:

Leginkább Kozmetikai és élelmiszeripari Molekulák kiegyensúlyozott egységekben mint: Cink-Oxid, Magnézium-Oxid, Kalcium-Oxid, Benzoesav, 1-Propanol Triethanolamine, 1,2-Dihydroxypentane, Deionizált Víz = Ioncserélt Víz
 

TATTO REMOOV™ Utókezelés - Dupla Hatás

1.:Megvédi a Bőrt

2.:Hidratálja a Bőrt

ÖSSZETÉTEL 100%-ban Természetes: Gyümölcs Olaj és Virágkivonat, Teafű, Oliva Olaj, Méhpempő : Természetes, Méhek által
előállított, Levendula, Napraforgóvirág, A, D és E Vitaminok

Petróleum, Parabén és Szulfát mentes.
Állatokon nem tesztelt Termék

 

 

A tanfolyamról

 

1.nap - október 6-a szombat 10:00- 18:30 óra:

- Üdvözlő kávé

- A hallgatók köszöntése, a program részletes ismertetése

- Linda Paradis bemutatkozása. Az egész napos elméleti elméleti oktatás első része, amely során áttekintjük a sminktetoválásokkal kapcsolatos, a tetováláseltávolítás módszerének megértése szempontjából fontos általános tudnivalókat és bemutatásra kerül a PMU Tattoo Remoov eljárás módszertana. I. rész.

- Kávészünet, reggeli falatkák

- Az elméleti oktatás II. része.

- Ebéd

Az elméleti oktatás III. része.

- Kávészünet, uzsonna

- Kérdések és válaszok
 

2.nap - október 7-e vasárnap 10:00-18:30 óra:

- Üdvözlő kávé

- Élő demonstráció: Linda Paradis élőben fog elvégezni egy sminktetoválás eltávolító kezelést.

- Kávészünet, reggeli falatkák

- Kérdések és válaszok

- Az elméleti oktatás lezárása

- Ebéd

- Gyakorlati oktatás: minden résztvevő élő modellen gyakorolja a sminktetoválás eltávolítást. Az oktatáson tetoválás eltávolításhoz szükséges gépet biztosítjuk. Modellt, modelleket is érdemes magaddal hoznod azért, hogy a gyakorlati oktatáson megkezdett tetoválás eltávolító kezelést később a saját modelleden Te magad tovább tudd folytatni, hiszen egy tetoválás eltávolító kezeléssorozat 3-4-5 alkalomból is állhat. Amennyiben nem tudsz modellt hozni, kérjük, ezt is időben, előre jelezd!

 

Mit gondolsz, mennyivel tudná növelni a forgalmad, ha egy ilyen fantasztikus tetoválás eltávolító kezelést tudnál biztosítani a vendégeid számára? Vajon mennyire lennének hálásak azért, mert megkíméled őket a lézertől? Mennyire örülnének, ha végre olyan megoldást ajánlhatnál részükre, amellyel nem csak elhalványítani lehet a megunt, megbánt tetoválást, hanem teljesen eltűntethető? Ráadásul többé nem kell elküldened a vendégeid máshoz a tetoválás eltávolításra, hanem Te magad elvégezheted.

 

Azt hiszem, az lenne a legjobb, ha most jelentkezel az alábbi űrlapon, én pedig rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük, hogyan tudsz részt venni a tanfolyam. Valamint elküldöm az eljárást és a tanfolyamot bemutató, részletes katalógust. Az előjelentkezés nem jár kötelezettséggel, de alapfeltétel, hogy meglegyen a kozmetikus végzettséged. 

SIESS!

Mindössze 20 szabad hely nyílt meg a tanfolyamra és már elkezdődtek a jelentkezések!

Aki lemarad, az kimarad abból a sikersztoriból, amely már 2017 év elején indult Magyarországon. Még felülhetsz a második hullámra.

Gyakran Feltett Kérdések

 • Tényleg működik?

  Igen. 2017 év elején vettem részt Hollandiában egy képzésen és azóta is óriási sikerrel használom az eljárást. Nem csak elhalványítja, hanem teljesen eltűnteti a tetoválást (Mercedes)

  Az alábbi képen lévő vendégemnél például egyetlen kezelés tökéletes eredményt hozott.

 • Mennyi idő telik el két kezelés között?

  28 nap
 • Miért 2 napos a tanfolyam?

  Mert ez egy nagyon komoly képzés, amely során olyan tudást szerzel, amit, ha jól hasznosítasz, akkor lehetőséged lesz a vendégeid számának drasztikus növelésére és ezzel együtt a profitod is szárnyalni fog.
 • Miért Budapesten lesz?

  Mivel intenzív tanfolyamról van szó, fontos, hogy nyugodt, jól megközelíthető körülmények között tudjuk megtartani, de mégis egy nagyon színvonalas helyen.
 • A részvétel feltétele a kozmetikus végzettség?

  Igen, ez a képzésen való részvétel alapfeltétele, mert ahhoz, hogy megas minőségű munkát tudj végezni a tetováláseltávolítás területén, szükséges a megfelelő előképzettség, amellyel kozmetikusként rendelkezel.