"Vajon miért nem tudok lefogyni
pedig mindent megteszek érte?"

 

Gondolom elkezdtél edzeni, kerékpárral jársz, kevesebbet eszel és odafigyelsz még arra is mit iszol. Mindezek ellenére míg a körülötted lévő túlsúlyosok látványosan fogynak, Te csak szenvedsz ráadásul nemhogy egyre könnyebb lennél, hanem égnek áll a hajad ahogy reggel a mérlegre állsz?

Te is jártál már így?

Kezdő vagy újrakezdő fogyókúrázóként lelkesen belevágsz egy módszerbe, edzésprogramba, diétába. Edzéstervet készítesz, összeállítod heti étrendedet, majd elkezded. De a kezdeti lelkesedésed a sok szenvedés, nélkülözés és eredménytelenség után kudarcba fullad.

Tisztában vagyok azzal, milyen helyzetben vagy, hisz valaha én is ott álltam ahol Te, és Ügyfeleink 75%-a is ezzel a problémával küzd.

Akkor hogyan csinálják azok az elzsírosodott fogyókúrázók, akik akár a maguktól összeállított módszer alapján is könnyedén le tudnak fogyni? Mi lehet a titkok, hogy egyszerűen, gyorsan, szenvedés és éhezés nélkül szinte szaladnak le róluk a kilók?

 

Szia Katona Zoltán vagyok!

A Zsírégetés Harcosainak megalkotója, és egy olyan súlyproblémával küzdő személy voltam anno, mint amilyen jelenleg most Te is vagy. Így átérzem az összes problémádat, melyen segíteni szeretnék.

Saját súlyproblémám egészen a 20-as éveim végéig kitartott. Akkor értettem meg, hogy a probléma megoldása nemcsak a táplálkozáson vagy az edzésen múlik. A kiskaput máshol, mélyebben találtam meg, a jéghegy alján, mely a vízben leledzik.

Túlsúlyom meglétekor született a megoldás a problémára, melyet azóta is követek. Elértem, hogy nem tartok attól, hogy ismét vissza fogok hízni.

Módszereimet a Zsírégetés Harcosai.hu oldalon keresztül több mint 3 éve osztom meg Ügyfeleinkkel! Kis csoportokban egynapos Személyes képzéseket tartok, valamint évente 1 alkalommal tábor keretén belül további képzett szakértők segítségével segítünk a lefogyásban. Több mint 1000 új Ügyfelünk van évente, és naponta 20000 fő fölötti létszámban olvassák ingyenes hírleveleimet.

 

Szeretnél már Te is kilépni abból az elzsírosodott 97%-os tömegből, akik csak Magyarországon 2,3 millióan vannak? Azonban...

Tudtad, hogy mindez nem az alkalmazott edzésmódszeren, táplálkozási szokáson vagy azon múlik, hogy fejben oda tudsz-e koncentrálni?

Vajon miért lehet mindez?

Abból az OKBÓL, hogy jobban megértsd, egy példán keresztül vezetem le, miért pont erre a megoldásra van szükséged annak érdekében, hogy végre Te is sikerként élhesd meg a fogyásodba befektetett időt, energiát, akaraterőt és pénzt...

Emlékszel még nagyszüleid öreg szenes kályhájára?

Nos, szervezeted is olyan, mint egy öreg vaskályha, melyet felülről töltesz meg újra és újra tüzelővel. Ezt teszed, mielőtt fogyókúrába kezdenél, de...

Ha állandóan csak teletömöd szénnel, konyhai és egyéb hulladékkal, csúcsra járatva egyre csak használod, egyszer csak elsalakosodik, "befullad."

Nem tudnak az égési folyamatok tökéletesen működni, nincs kellő teljesítmény, nem tud elég meleget adni, sőt egy idő után ki is alszik. Ezzel szemben...

Amikor a salakot kiüríted, a kályhát kipucolod, a kéményből a kormot kitakarítod, a kis vaskályha újult erővel működik, kellemesen duruzsolva jó meleget ad, meghálálva a nagytakarítás fáradalmait.

 

Hát így bukik el a Te fogyásod is

A fogyókúrád előtt folyamatosan tömted mindenféle "szemét" kajákkal, mérgekkel a tested, nem figyeltél oda kellőképpen a táplálkozásodra. Azzal még nem takarítod ki a szervezetedet, ha egyszer csak kevesebbet eszel, vagy elkezdesz mozogni. Ha csak ennyit teszel, nem is csoda, ha befullad a lefogyásod.

Szervezetedbe évente átlagosan 4 kiló méreganyag gyülemlik fel, ami meggátolja az éppen alkalmazott bármilyen fogyókúrás módszered sikerét. Szóval nem az alkalmazott fogyási módszer, vagy Te magad vagy a hibás, hogy nem tudsz lefogyni. Miért?

 

A zsírsejtjeid közötti állományban 35-70%-ban toxikus, vagyis mérgező anyagok vannak.

Nézzük most csak a bőrünk szempontjából a mérgeket. A bőr rugalmasságáért felelős elasztin és kollagénrostok a méreganyagok felhalmozódása miatt nem képesek megfelelően ellátni feladatukat.

Önmagában a fogyás megindulhat, viszont a savtalanítás nem. Ezért szervezetedben nem hogy csökkenne a toxikus anyagok mennyisége, hanem koncentrációját tekintve még növekszik is. Ez, pedig tovább károsítja a sejtjeidet, amitől a bőröd petyhüdtebbé válik és az esetleg már meglévő narancsbőröd állapota is romlik.

Hogyha nem pucolod ki a testedből a méreganyagokat, nem fog tudni normálisan zsírt égetni.
A zsírszövet rengeteg mérget köt le.

Tehát elkezdesz mozogni és kevesebbet enni a fogyásod érdekében mellyel CSAK azt éred el, hogy...

...elárasztja a szervezetedet egy csomó méreganyag. Így veszi kezdetét a szervezeted savasodása. Ha nem méregteleníted szervezetedet fogyás előtte, megette a fene az egészet. Méregtelenítés után átlagosan 37%-kal felgyorsulhat az anyagcseréd, így a fogyásod is.

 

A bőröd egyszerű méregtelenítése

Fürdés vagy a zuhanyozás előtt legalább öt percig természetes sörtéjű, hosszú nyelű kefével, vagy luffa szivaccsal dörzsöld végig a bőröd!

A bőr száraz ledörzsölése az egyik legegyszerűbb méregtelenítő eljárás, mégis rendkívül hatásosan serkenti a nyirokkeringést, az elhalt hámsejtek eltávolítását és a méreganyagok kiürítését.

A ritmikus mozdulatok megmozgatják a renyhe nyirokkeringést, és felpuhítják, majd kihajtják a nyirokcsomókban rekedt nyirkot. Kozmetikai hatása sem utolsó, mivel megszüntetheti a narancsbőrt, s hamvasan üdévé varázsolja az egész bőrödet.

A bőrödön kívül pedig testedben még 5 szerv végzi a méregtelenítést, melyeket ki időnként kell takarítani a tökéletes működéshez. Ráadásul...

...a jelenleg különféle méreganyagokkal telítődött szerveid elsavasodásodhoz vezetik testedet, mely meggátolja az összes szerved jó működését. Érzékszerveid tompák, "tisztító berendezéseid" eldugultak, mint egy szenes kályha.

Ezért van az, hogy csinálhatsz Te bármit, meg is szakadhatsz az edzésben vagy koplalhatsz hetekig, a fogyásod nem fog megindul csak rosszabb lesz mivel...

...a méreganyagok besűrűsödnek a testedben mindaddig, még azokat ki nem üríted! Ezért gátolják, lassítják fogyásodat is!

 

Nincs a szervezetemnek saját méregtelenítő rendszere?

Jogosan tehetnéd fel a kérdést. Tudnod kell, hogy a méregtelenítés testedben egy jelenlegi is szünet nélkül zajló folyamat. Szervezeted folytonosan megtisztul, kiüríti a kiszolgált molekulákat az anyagcsere végtermékekeivel és a nemkívánatos mérgekkel egyetemben. Úgy, hogy mindeközben vadonatúj molekulák, sejtek, enzimek termelődnek a méregtelenítés szolgálatában. Ha van akkor...

Miért kell kitakarítanom?

Amikor szervezeted valamely része salakanyagokkal, savakkal túlterhelt, a másodperc tört része alatt informálódnak erről egyéb szerveid, melyek előbb-utóbb rendszerbetegségeket okozhatnak...

Mivel tested, szervezeted addig marad életben és egészségben, amíg az őt alkotó 100 trillió sejt képes kommunikálni egymással. Ez a kommunikáció elektromos, kémiai és hormonális úton történik. Ezt nevezzük szeretetfonalnak.

Ahhoz, hogy ezek a folyamatok megfelelően tudjanak működni, elengedhetetlen, hogy a szervezet kissé lúgos állapotban legyen. Savas közegben működési zavar lép fel a sejtekben, ami betegségek kialakulásához és ELZSÍROSODÁSHOZ vezet!

Nem csak elzsírosodást okoz

A méreganyagokkal teli, elsalakosodott, ásványi anyagaitól megfosztott, elsavasodott szervezet kedvező körülményeket teremt a gombák, baktériumok, vírusok és paraziták elszaporodásához, azok táptalajává válhat, sőt... a daganatképződés esélye hatványozódik!

 

Mi segíti még elő az elsavasodásomat?

 • mindennapi stressz, (a magyarok 80-90%-a szorong, frusztrált)

 • termékekben lévő mérgező adalékok,

 • Magyaros étkezés: túl sok fehérje, cukor, telitett zsírsavak, alkohol, kávé fogyasztása és elégtelen rágás.

 • elektroszmog, környezeti ártalmak,

 • dohányzás, élvezeti cikkek fogyasztása

 • gyógyszerek,

 • ételadalékok,

 • szorongás, agresszió,

 • feldolgozatlan lelki terhek...

Gondolom most már megérted, hogy miért nem tudsz lefogyni és miért adod fel a lefogyási terveidet annak ellenére, hogy Te mindent megteszel érte?

 

 • fogyókúra előtt, annak eredményes befejezéséhez,

 • dohányzásról való leszokás után azt elősegítve, mivel:

  • enyhíti az elvonási tüneteket

  • csökkenti a károsító hatásait (dohányzás során szervezetbe jutó 4000 különféle anyagból 40 bizonyítottan rákkeltő, melyek közül a két legismertebbe a nikotin és a kátrány)

 • táplálkozásfüggő betegségekre, túlsúlyproblémákra,

 • cukorbetegségek kezelésére, kialakulásának visszaszorítására,

 • visszatérő gyulladások csillapítására, enyhítésére, megszüntetésére,

 • immunrendszer felserkentésére, felszabadítására, kezelésére,

 • gyógyszerek, és olyan élvezeti szerek elhagyásának elősegítésére, mint a cigaretta, alkohol...,

 • anyagcsere betegségek, emésztőrendszeri problémák, krónikus székrekedés visszafordítására,

 • bőrápolásra, narancsbőr kezelésére,

 • testi-lelki teljesítőképesség javítására, megtartására,

 • öregedési folyamatok lelassítására,

 • pihenés, regenerálódás elősegítésesére.

A méregtelenítés gyógyszerek szedése nélkül enyhíti az alábbi, már kialakult betegségek tüneteit, illetve megakadályozza azok kialakulását

 • magas vérnyomás és vércukor, vérzsír szint szív- és érrendszeri betegségek,

 • reumatikus fájdalmaknak, ízületi gyulladások,

 • allergiás, asztma, ekcéma,

 • migrénes fejfájás,

 • krónikus májbetegségek,

 • vesebetegségek,

 • dohányzás leszokása utáni tünetek

A szervezeted méregtelenítő tevékenysége rendkívül összetett, ezért nem is tudom Számodra kifejteni itt minden összetevőjét, és azok fontosságát.

A lényeg, hogy ha nem tökéletes a méregtelenítés a testedben, kutatások kimutatták, hogy évente akár 4 kg-nyi méreganyag rakódhat le kötőszöveteidben, szervrendszereidben!

Ki mondta, hogy nem lehet megélni és élvezni a nyugdíjas kort?

Tudtad, hogy szervezetünk 120 évre van tervezve? Ennek ellenére az átlagéletkor Magyarországon 71-79 év között mozog! Mindez a méreganyagok által okozott elsavasodásnak is köszönhető mely közvetlen összefüggésben van az elzsírosodásoddal!

 

El tudod ezt fogadni?

Ugye milyen jó lenne, ha meg tudnád szabadítani a szervezeted a benned lévő 4 kilónyi méreganyagtól és ismét:

Fel kell ismerned, hogy a túlsúlytól mentes, egészséges élet elérésének, a betegségek kezelésének legfőbb eszköze a jövőben nem a gyógyszer, a különböző csodaszerek és nem is a sebészi kés lesz, hanem...

...a rendszeres méregtelenítés! Mindez egy

Természetes Elzsírosodástól Mentes Egészséges Életet Eredményez Számodra!

Ízlelgeted a szavak mögött lévő Embert? Ugye milyen jól esik kimondani és elképzelni, amit így együtt képvisel! Ebben segítek ma Neked. De előtte...

Láttad ezt az TV­ben?

Zsófi Majdnem belehalt a méregtelenítésbe

Tudják, hogy az életével játszik az, aki a manapság divatos léböjt kúrába kezd! Mint például a cikkben szereplő 21 éves Zsófi, aki a túlzásba vitt méregtelenítő kúra miatt pár nap leforgása alatt ágynak esett, az orvosok a sír széléről hozták vissza.

Pedig "csak" a következőket csinálta Zsófi: Éppen követett egy éppen divatos méregtelenítést, mely nem orvos, természetgyógyász által lett összeállítva vagy folyamatosan felügyelve a méregtelenítés alatt, hogy probléma esetén a szükséges és megfelelő megoldást kínálja számára.

 

"Hatvanhat kiló voltam, és, mint minden nő, szerettem volna leadni néhány kilót. Az interneten olvastam a divatos léböjt kúrák egyikéről, s meg is rendeltem hozzá a leveket."

nyilatkozta Zsófi majd így folytatta...

 

"A testem tele volt kiütéssel, ödémás lettem, jártányi erőm sem volt. A kórházban azt mondták, hogy a huszonnegyedik órába érkeztem: a májam már kezdte felmondani a szolgálatot, és kis híján összeomlott a keringésem is - emlékezett a lány...

...a kúra közben edzés szinten egyáltalán nem kímélte magát

- tette hozzá édesanyja.

forrás: Blikk.hu

 

A történet szerencsés véget ért és orvosi segítséggel rendbe jött Zsófi.

Tudnod kell, ha a szervezetbe nem viszed be az alapvetően szükséges tápanyagokat méregtelenítés alatt is, az ásványi sók kiürülnek, és súlyos betegségek jelentkezhetnek: károsodhat a máj, a vese, összeomolhat a keringésed.

Különösen veszélyes a felügyelet nélküli, minden szakmaiságot nélkülöző méregtelenítés, ha valaki nagy zsírtöbblettel rendelkezik, hiszen a zsírszövetekből kioldódnak az ott elraktározódott kémiai anyagok. A fizikai megterhelés további rizikóforrás.

Ezért is kiemelten fontos méregtelenítés alatt a különböző vitaminok, ásványi anyagok, gyógyteák fogyasztása. Nem megoldás a gyógyszeres méregtelenítés sem. Mert...

A legnagyobb mérgek

Igaz, hogy sokan esküsznek méregtelenítő kapszulákra, folyadékokra, stb. Azonban tisztában kell lenned vele, hogy ezeknek a készítményeknek a többsége nagyobb kárt okoz a testedben, mint amekkora haszonnal jár(hat). És ezeknek a károknak a helyrehozása már orvosi beavatkozást és gyógyszeres kezelést igényel, sőt lehetnek visszafordíthatatlan káros következményei is.

Mi lesz ezeknek az eredménye?

Nézzünk egy olyan manapság közkedvelt terméket, amiből több doboznyit kell megrendelned egy kúra során. Egyik Ügyfelünk ezzel keresett meg:

"Kedves Zoltán!

...túlsúllyal küszködök és akkor még jó stresszes állásban egy multinál dolgoztam, nem bírtam fogyókúrázni, mert fájt tőle a gyomrom az idegtől. Ezért méregtelenítő kúrába kezdtem, C*****-szal, amit mindenki istenít. Két kúra után nem fogytam egy dekát se, ellenben marokszám hullani kezdett a hajam és elkezdtek meglazulni a fogaim, amelyek a hasnyálmirigy-lép-stb. területek meridiánjain vannak (felső 7-esek) és mára több felső fogam is kezd gyanússá válni.

Ennek már lassan 3 éve. Utána táplálék kiegészítőkkel, vitaminokkal sikerült megállítani a hajhullást, de a foglazulás maradt, akármit csinálok. Ki még nem esett, de már akadályoz az evésben. Félek, hogy sorban az összes így jár, ha nem történik semmi...
Köszönettel fogadok bármi javaslatot.

Üdvözlettel:
Gábor
***** @citromail.hu"

 

Ijesztő ugye?

A legtöbb méregtelenítő diétának nincs tudományos háttere, nincs mögötte megfelelő szakmaiság, ráadásul - mivel az esetek többségében meglehetősen szigorú feltételeket támasztanak - ha nem vagy körültekintő még ennél is nagyobb bajt okozhat Nálad. Ezzel szemben tartogattam mára egy jó hírt is, de előtte ez még olvad el...

Hogyan ne kezdj hozzá szenes kályhád kitakarításához?

Képzeld el, hogy jártam az első méregtelenítésemmel, évekkel ezelőtt. Igen szaftos sztori volt. 3 napos kúrát sikerült megszereznem egy... khm inkább nem nevezném meg az illetőt (innen-onnan vett laikus információk alapján). Tehát megcsináltam, de azt a szenvedést, kínlódást, wc papír, és popsi törlő mennyiséget, nem kívánom senkinek.

A gyomrom majd felfordult mire magamba erőltettem a löttyöket, különböző keveréket. Éjszaka nem bírtam aludni a bennem kavargó csodakotyvalékoktól. Egyik este majdnem be is hánytam. De kitartottam, mert azt mondták jó...

Nem azt mondom, hogy nem kell rákészülnöd a méreganyagok távozására, mert lesz bőven ürítés alulról minden szinten. Biztos meg fog emelkedni a vízdíjad a sok wc lehúzástól. Azonban lehet az ember vérmérséklete szerint is végezni a méregtelenítést egy kúranapló alapján. Ezek után...

Feltettem magamnak a kérdéseket

Első, laikusként megtervezett méregtelenítésem után megkérdeztem magamtól: Biztos jó "recept" alapján csináltam én ez a méregtelenítés? Nem lehetne valahogy kellemesebben végigcsinálni? Hogyan kell jól méregteleníteni?

Ezekre a kérdésekre rögtön megkaptam a választ, amint leültem dr. Lepény Éva orvos, természetgyógyásszal beszélgetni.

Éváról tudtam, hogy elismert szaktekintély (évek óta segíti munkámat) és 10 éven keresztül méregtelenítő táborokat vezetett problémamentesen.

Rengeteg visszajáró paciense van. Egyik elmélete: "amit 3 féle gyógyszerrel nem lehet megoldani, azt 12-vel sem."

Tehát elmondtam a problémámat, tapasztalataimat Évának. Majd megkértem, állítson össze egy szenvedés, és gyötrelmek nélkül kivitelezhető, természetes, otthon végezhető Méregtelenítési Kúranaplót nekem, és a Zsírégetés Harcosai számára. Így...

dr. Lepény Éva a több mint 10 éves méregtelenítő táborokban megszerzett tapasztalatait most ötvözte egy fogyást is segítő Kúranaplóba. Tehát...

Szinte a kezdetektől segíti szakmai tanácsadással a ZSH Csapatom munkáját. Szerteágazó tudását mi sem bizonyítja jobban, mint­hogy:

- Részt vett a Magyar Fitness Szövetség meg­alakításában, annak titkára, Sport táplálkozási szak­tanácsadója.

- Elsajátította a ha­gyo­má­nyos kínai orvoslást, gyógynövény ismereteket, táplálkozás tu­do­má­nyi is­me­re­te­ket.

-Életvezetési, méregtelenítő elő­ad­ás­ok­at és tréningeket tart.

- Egészségnevelést célzó pályázati programokban vesz részt.

- Egy nemzetközi vi­ta­mi­no­kat forgalmazó cég ta­nács­adója.

Hol a kiút, mi a megoldás?

MOST ELJÖTT VÉGRE A TERMÉSZETES MÉREGTELENÍTÉSED IDEJE!
- a lefogyásod érdekében is

 

akkor a ZSH Méregtelenítő Programok tudnak segíteni Neked.

 

Nézzük, mit találsz a Csomagban:

 

Csupa, csupa gyakorlati példa megtörtént sztorikkal, élményekkel, a régmúlt bölcsességeivel. dr. Lepény Éva az alapoktól elmagyarázza szervezeted 6 méregtelenítő részének működését. Megtudod az előadásból, hogy miért kell évente legalább kétszer méregtelenítened. Milyen előnyöd származik belőle és mire számíthatsz, ha nem fogsz méregteleníteni.

Egy majd 2 órás megdöbbentő előadás. Tudod mi az a "szeretetfonal", milyen hatással van az elsavasodás a fogyásodra? Megismered a szervezeted kitakarításával kapcsolatos legújabb felfedezéseket, tapasztalatokat, tényeket, titkokat, praktikákat és a megoldást, mely a "szeretetfonalban" található.

Kúranaplódhoz összeállítottunk egy 8 perces reggeli kávét helyettesítő, saját testsúlyos gyakorlatsort. A dvd-n André Anikó gyógytornász bemutatja, elmagyarázza, és meg is tanítja Neked a gyakorlatokat.

A képre kattintva nézz bele...

 

 

Szenes kályhád kipucolásához szükséges varázslat, tudás a Te Kúranaplódban. A könyv, melyben az erő található, ami a dvd-re épül. Vagy a dvd épül a könyvre?

Valójában mind a kettő nélkülözhetetlen a szervezeted kipucolásához. Egyik nem helyettesít a másikat, így mind a kettőt meg kell ismerned, mielőtt belekezdesz a méregtelenítésbe.

A Kúranaplóban megtalálod három Méregtelenítő Kúra részletes programját, egész napot végigkövető leírással. Már csak ki kell választanod a vérmérsékletednek megfelelő méregtelenítéshez a számodra megfelelőt.

A könyvben a méregtelenítés során alkalmazandó napi ételek elkészítésének receptjein túl, a napod reggeltől lefekvésig, sőt az alvás állapota utánig végig van vezetve a naplóban. Valamint tele van hasznos, kipróbált, működő praktikákkal, tikokkal, trükkökkel.

Találsz továbbá önmagad megismeréséhez, egészségi állapotod feltérképezéséhez a méregtelenítéssel, és a testeddel, lelkeddel kapcsolatos teszteket, kérdőíveket, valamint jó tanácsokat a kúra utáni időszakra dr. Lepény Éva és Katona Zoltán tolmácsolásában.

 

Olvass bele!

A lenti ablakban a tartalomjegyzéken túli részbe is beleolvashatsz. Csemegéztem számodra 14 oldalt a Te Kúranaplódból. Így még pontosabb képet kaphatsz a témáról.

 

Folyamatos segítség

 

Folyamatos segítség

Ha elakadnál, vagy kérdésed lenne a méregtelenítés során írd meg nekem a katonazoltan@zsiregetesharcosai.hu címre néhány mondatban. Én pedig megírom a megoldást, és már "postázom" is a választ.

 

Te melyiket kérdeznéd?

 

Kérdés: Nekem való?

Válasz: Mondhatnám egyszerűen: Igen! A Kúranaplóban mindenki választhat több programból, attól függően, mennyire bevállalós. Ha egy könnyebbel kezdesz, akkor a következő alkalommal már egy erőteljesebbet fogsz kipróbálni. Mindenki megtalálja a vérmérsékletének megfelelőt.

Kérdés: Mennyire kell odafigyelni majd a táplálkozásra?

Válasz: A méregtelenítés alatt a táplálkozás sokadrangú lesz. Nem is fogsz odafigyelni rá, mert szervezetednek fogod megadni mindazt, amire szüksége van. Pihenés, odafigyelés...

Kérdés: Mi lesz a zsh mozgással?

Válasz: A méregtelenítés alatt két dolgot tehetsz. Add meg a testednek a jól megérdemelt pihenést, ezért vegyél ki egy hét pihenőt, ahogy a ZSH Életmódban ajánlom. Addig is izomzatod fejlődik. A pihenő után sokkal nagyobb, jobb teljesítményre leszel képes. A méregtelenítés alatt egy nagyon jól összerakott 8 perces gyakorlatsorral készültünk André Anikó gyógytornász segítségével. Vagy...

Nem javaslom, de ha úgy érzed testileg, fizikailag fel vagy készülve rá folytathatod a zsh mozgást is. Azonban készülj fel rá, hogy nem fogsz fejlődni és hamarabb ki fogsz fáradni, kevésbé fogod bírni a gyakorlatokat.

Kérdés: Miért pont a Zsírégetés Harcosai-val méregtelenítsek?

Válasz: Nézd, nem vétlenül vásároltad meg a ZSH Életmód Rendszer. Gondolj csak bele. Dr. Lepény Éva, aki a Te Kúranaplódat összeállította több, mint 14 éve ad tanácsot méregtelenítésben is. Évente több sikeres, panasz, szövődménymentes tábort tartott visszatérő méregtelenítőkkel. Most pedig a tapasztalatiból összeállította a Te ZSH-s Kúranaplódat. Figyelemmel arra, hogy lehetséges, hogy Te még mindig valamekkora túlsúllyal rendelkezel. Erre tekintettel...

Harcba küldünk a mérgek ellen, hogy minél előbb Te is eltemesd őket. Hadd nyugodjanak békében a testeden kívül.

Kérdés: Engem még nem győztél meg eléggé!?

Válasz: Az aggályaidat most szertefoszlatjuk. 2012 év elején létrehoztam egy közhasznú, nonprofit szervezetet, melynek neve Zsírégetés Harcosai Sport Egyesület. Az Egyesülettel a megyei Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatokkal szakmai együttműködési megállapodás keretében, közös rendezvényeket, tanácsadásokat, prevenciós előadásokat, szűréseket, életmód tanácsadásokat szervezünk.

"Munkámból" kifolyólag dr. Lepény Évával együtt rendszeresen nyilatkozunk helyi tévéknek, a lakosság egészségmegőrző, egészségtudatos magatartásának javítása, fejlesztése és ennek megtartása érdekében:

 

Lehetséges Méregteleníteni egyszeri költséggel is?

Eldöntheted:

 1. nem foglakozol a benned lévő mérgekkel és vállalod a következményeit, vagy

 2. saját magadtól összeszedet információk alapján belevágsz egy méregtelenítésbe, esetleg

 3. laikusok által összeállított méregtelenítéssel próbálkozol, vagy

 4. éppen egy felkapott "készítménnyel" kísérletezel melynek következményeként a hajad is kihullik a pénzed pedig az ablakon, vagy

 5. inkább egyszeri költséggel véglegesen megoldod a benned lévő méreganyagok eltávolítását! (nincs több költséged a programot bármikor használhatod most már életed végéig) Ezzel a fogyási nehézségeidet is megoldod és belépsz az egészséges sikeresen lefogyottak közé.

Szeretnél közéjük tartozni?

 

Akik már használták

 

Kónya Mária Anna Békés megye:
"...ismeretségi körömben ajánlani fogom..."

"Elégedett vagyok a program összeállításával...
...valamennyi információ megfogadásra kell, hogy kerüljön annak érdekében, hogy ha valamit eltervezünk, az segítse a céljaink megvalósulását..."

 

Péter Budapestről:
"Feleségem révén találkoztam és kezdtem el..."

"nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékben el vagyok savasodva a bennem lévő mérgektől. Egy hét után sokkal frissebb vagyok és a stresszt kinevetem. Életem jobb irányba lendült és tudom, hogy fél év múlva megismétlem."

 

Klári Sárospatakról:
"...csípőmből egy hét alatt 120-ról 4 cm fogytam..."

"ennyire könnyedén még nem méregtelenítettem. Közben nem is voltam éhes mert eszembe se jutott. Napról napra éreztem ahogy a méreganyag távozik szervezetemből. A méregtelenítés után anyagcserém a régi lett. Nem aggódom most már a lefogyásom miatt."

 

Ági Budapest:
"kapsz egy olyan löketet, amivel eléred fogyási célodat..."

"eddig nem tudtam miért nem tudok megszabadulni attól a maradék utolsó fránya kilóktól. A kúra után soha nem érzet boldogság lett úrrá rajtam. 1 év távlatában a visszahízást teljesen kizártam életemből"

 

 

Ezeket magam is megtanulhatom...

Bárhol megtanulhatsz angolul (ingyen van) - mégis inkább angol tanfolyamra mész. Bármilyen laikus által összeállított információt megszerezhetsz a netről, csak keresni kell. Ha úgy akarsz járni mint Zsófi vagy Gábor, vagy szeretsz kockáztatni, fölösleges összegeket kidobni kétséges kimenetelű "termékekre" - egészségedre. Vagy egyszeri költséggel, 100% Garanciával, dr. Lepény Éva által felügyelt és összeállított Méregtelenítő Programot választod és bármikor, amikor elakadsz segítséget kapsz tőlünk.

 

OKÉ, ez Nekem kell! De mennyibe kerül?

Vajon mennyi pénzt takarítasz meg, ha kísérletezgetés, tabletták, különféle termékek és információkeresgélés helyett mindent egyben kapsz meg, ami a Természetes Végeleges Méregtelenítésedhez szükséges?

 

Ha most a mai napon jelentkezel, a teljes ZSH Méregtelenítő Programokat benne a Te Kúranaplóddal megkapod 29900 Ft helyett csak 14990 Ft bevezető áron! Ezt a kedvezményt azért kapod, mert látom gyors megoldást szeretnél. Ezért az összegért megkapod a Méregtelenítő Programokat melyben 1 könyvet és 1 dvd-t találsz rajtuk oktató előadás a megoldással. Valamint...

 

Ha a mai napon az első 3 megrendelő közül az egyik Te leszel:

akkor a Végleges Méregtelenítésedet, még könnyedebbé, szebbé, rugalmasabbá, egészségesebbé "tevő" ajándékomat megkapod a Méregetelenítő program mellé!

Tehát a bonusz:

 

1.db. Lufa szivacs. Mi ez és mire jó Számodra?

 

A luffa szivacs egy növény, nevezetesen a luffatök, szivacstök belső része, tehát abszolút a természetes testápolási portékák körébe tartozik.

Kiválóan alkalmas arra, hogy eltávolítsd a felső elhalt hámréteget magadról zuhanyzás előtt.

Méregtelenítés nélkülözhetetlen kelléke, mivel:

- felpezsdíti a bőrben a vérkeringést, ezáltal javítja a bőr anyagcseréjét,

- méreganyagok szabad távozását elősegíti, az elhalt hámsejtek eltávolításával.

Minden bőrtípus számára kiválóan alkalmas segít a narancsbőr eltüntetésében.

A használat lényege, hogy alulról felfelé, a szív irányába dörzsöljük az érintett területeket, addig, amíg bőrünk jól kipirul.

Ezzel elősegítjük a méreganyagok elszállítását a kritikus területekről.

 

Hogyan tudom felajánlani ezt a fantasztikus
Ajándék csomagot?

Nézd, nem akarlak becsapni. Ezért elárulom Neked, hogy így nyár közepén a legfontosabb dolog a méregtelenítésre való felkészülés. Nyáron kevesen foglalkoznak a fogyással, vagy a méregtelenítéssel vagy akár a az egészségükkel - mindenki a melleggel és a nyaralással van elfoglalva. De Neked annak ellenére, hogy nyár van fontos ilyenkor is az egészséged. Ezért Én ezzel a fantasztikus kedvezménnyel szeretnék kedveskedni. Szeptembertől Méregtelenítő programunk újra csak 24990 Ft-ért lesz elérhető. A fenti a luffa szivacsot csak a mai első 3 megrendelő kapja meg ajándékba. A Méregtelenítő Programból pedig csupán 100 db rendeltem meg a nyári akcióra.

A megvásárolt terméket a rendelésed után 3 munkanapon belül kézbesíti a Magyar Posta (MPL), melynek díját én állom. Megrendelésed után visszaigazoló levelet fogsz kapni a megrendelésedről, valamint Szűcs Zsuzsanna Ügyfélszolgálatosunk felveszi veled a kapcsolatott a megrendelésed és a szállítással kapcsolatban. Tehát...

 

 

A ZSH Méregtelenítő Programok + Lufa szivacs 29990 Ft helyett csupán csak 14990 Ft. Ez az ár számodra

 • Befektetés, ami eljuttat a "jó lenne, ha mérgelődés és bosszankodás helyett, most már végre megtalálnám a megoldást a sikeres fogyókúrámhoz" állapotából, a "véglegesen megszabadultam a bennem lévő és a fogyásomat gátló mérgektől és dühtől ezzel eredményesen lefogytam és könnyedén" állapotába.

 • Takarékosság Kereshetsz kétes termékeket, "kuruzslókat", laikusokat, melyek elhitetetik Veled, - és melyekkel úgy fogod rövid ideig érezni magad - hogy minden rendben van és megszabadultál a fogyásodat gátló mérgektől (mellékhatások nélkül), ám az általam javasolt módszerrel MINDEZ BE IS FOG KÖVETKEZNI!

 • Szabadság Gondolj bele, mekkora szabadságot jelent az, ha csak egyszeri költséged lesz, nem kell több hónapra előre megvenned a "megoldókapszulákat" - hogy kedvezményt kapj, nem kell 1 év múlva ismételt költségekbe verned magad, nem kell "családi csomagot" venned, hogy szeretteid számára is jusson, nem kell mellékhatások miatt aggódnod, nem kell tovább kutatnod ha bajba kerültél mert Te magad akár otthon, akár munka közben is méregteleníteni tudsz a megfelelő programmal.

 

 

Igen, máris a megrendeléshez ugrok ide kattintva, mert nem szeretnék lemaradni!

Szuper, akkor most mit kell tennem?

Nincs más dolgod mint értelemszerűen kitölteni a megrendelő űrlapot. És ne hallogasd mert az ajándékot csak abban az esetben kapod meg ha ma még nem rendelte meg 3 ügyfelünk előtted! Tehát ne késlekedj, mert lemaradhatsz az ajándékomról. Amennyiben kérdésed lenne nyugodtan hívd Szűcs Zsuzsanna Ügyfélszolgálatosunkat a díjmentes zöld számunkon a 06 80 610 200.

Mi történik a jelentkezésem után?

A jelentkezésed egyben a termék megrendelését is jelenti, melyet adategyeztetés után 3 munkanapon belül kézbesíti számodra a MPL teljesen díjmenetesen. (a szállítás díját én fizetem a futárcég számára) Fizetned a futárnak kell, vagy ha az átutalást választottad akkor már csak át kell majd venned a csomagot a futárszolgálatról - melyről külön értesítést fogsz kapni emailben. A termék diszkrét csomagolásban fog érkezni Részedre!

Ha kérdésed lenne (mint már említettem) most vagy a későbbiek folyamán nyugodtan hívd Szűcs Zsuzsanna Ügyfélszolgálatosunkat a 06 80 620 100 ingyenes Zöld Számunkon! Megrendelésedet követően részletes értesítést fogsz kapni emailben. Tehát most már mindent tisztáztunk, így nincs más dolgod, csak...

Jelentkezem

 

Én is meg fogok szabadulni most már 7 nap alatt -4 kilótól egy természetes méregtelenítés segítségével, melyet dr. Lepény Éva orvos, természetgyógyász állított össze Számomra!

Sőt gyors vagyok és még lehet, hogy az első 3 megrendelő között leszek, így enyém lesz az 1.db. Lufa szivacs ajándékba. Mindezt a nyárra való tekintettel 24990 Ft helyett mindössze 14990 Ft-ért megkapom!

A ZSH Méregtelenítő Programok + ingyenes kiszállítással

1.db. ZSH Méregtelenítő Programok (1 db. Könyv és 1.db. dvd) + 1.db. Luffa szivacs hozzá (ha ma az első 3 megrendelő között vagy!) melyet 24990 Ft helyett mindössze:
14 990 Ft-ért megkapsz.

Legalább egy terméket rendelnie kell!
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

Biztos, hogy el akarod hagyni az oldalt?

Mert itt van 3 nyomos ok, amiért én a helyedben meggondolnám:

 1. Kérheted a kiszállítást későbbre is.
 2. Sőt fizethetsz 2 részletben.
 3. Az ajánlatom csak Ma éjfélig lesz érvényes*.

*nem lesz meghosszabbítva a "nagy érdeklődéssel való tekintettel", mint a vevőkért harcoló mobilszolgáltatóknál

maradok ezen az oldalon