Gyere el az egyhetes Zsírégetés Harcosai Életmód Kiképzésére, ahol nemcsak megtanítalak mellédumálás nélkül arra, hogyan tudsz minimális mozgással, szenvedés és éhezés nélkül garantáltan lefogyni, hanem együtt, szakértők segítségével végig is csináljuk ezeket ott a helyszínen!

A tábor létszáma 20 fő, melyből MÁR CSAK
5 SZABAD HELY VAN!

32 éves Milán azért jön el idén, mert:

"ilyen széleskörű és mindet átfogó egy hetes "kurzust" keresve sem találtam"

"Szeretnék változtatni az életmódomon, sportosabban élni, egészségesebben étkezni, és nem utolsó sorban jobban kinézni.

Szerencsére ezidáig az enyhén emelkedett vérnyomásomat leszámítva, nem rendelkezem semmilyen betegséggel, gyógyszert nem szedek, és a jövőben sem szeretnék.

Úgy gondolom, hogy 32 évesen még épp időben vagyok az életmódom megreformálására, és a túlsúly okozta betegségek megelőzésére.

A Zsírégetés Harcosaival a facebook által ismerkedtem meg, ezek után a honlapotokat alaposan átolvastam, és arra a döntésre jutottam, hogy mindenképpen szeretnék részt venni a ZSH Táborban.

Már egy ideje nézelődtem hasonló lehetőségek után, de ilyen széleskörű és mindet átfogó egy hetes "kurzust" keresve sem találtam, ezért nagyon megörültem amikor felfedeztem ezt a nagyszerű lehetőséget.

Az előleg átutalása után pár napon belül postai úton megkaptam a Zsírégetés Harcosainak könnyed fogyási rendszerét, melynek áttanulmányozása után még jobban meggyőződtem arról, hogy jól tettem, amikor a táborban való részvétel mellett döntöttem.

Az is nagyon szimpatikus volt számomra, hogy több havi részletben is kiegyenlíthetem a részvételi díjat, ugyanis anyagi helyzetemből adódóan, ezt nem lett volna lehetőségem egy összegben befizetni.

Üdvözlettel,
Milán

Legyen 2013 a lefogyásodnak az éve!

- Készen állsz arra, hogy bevesd végre a legjobb, legfrissebb, legnagyobb hatóerejű kiképzésbe magad, és minimális mozgással, szenvedés és éhezés nélkül garantáltan lefogyj?

- Készen állsz arra, hogy messze magad mögött hagyd a kételyeidet, és elámítsd magad és családodat az elért fogyásoddal?

- Készen állsz arra, hogy végre belépj abba a szűk körbe, akik előtt évente csak egyszer, a Zsírégetés Harcosai felfedi a legeslegnagyobb titkokat? Exkluzív stratégiákat mellédumálás nélkül, amiket nem fogsz megtalálni sem az ingyenes, sem az olcsó anyagokban?

Akkor ideje, hogy végre Te is részt vegyél a Zsírégetés Harcosai Életmód Kiképző Táborában! Ezért tedd magad szabaddá 2013. szeptemberében!

Az hogy, hogyan kezdjél bele a mozgásba? Vagy még azt is nehéz eldöntened, hogy milyen ételeket kellene enned és azokat, hogyan is készítsd el? Szeretnéd tudni, hogyan lehet egészséges, tápláló, laktató és közben "fogyasztóan finom" egy étel? Vagy talán, az, hogy még azzal se vagy tisztában, hogy Neked mi okozta a túlsúlyod kialakulását így annak kezelésével szeretnéd kezdeni?

Mindenkinek van személyes "mérge". És ez még jobban igaz a fogyni akaró embereknél is. Amikor személyesen találkozom a táborban azokkal a személyekkel, akik könnyen akarnak lefogyni visszahízás nélkül, rájöttem két dologban tudok nekik igazán segíteni azon túl, hogy mellédumálás nélkül megmutatom a helyes utat a vékony test irányába:

 1. Segítek megtalálni és megoldani a túlsúlyának kiváltó okait, melyek ismerete nélkül hiábavaló minden más útmutató és próbálkozás a fogyása iránt.
 2. Másrészt gyakorlati kezelési útmutatót adok arra, hogyan kezdje el eddigi életviteléből felgyülemlett méreganyag hatásos és folyamatos eltávolítását mely mérgek meggátolták eddigi fogyását.

Ha úgy gondolod, hogy személyesen Neked is többet tudnék segíteni szakértők bevonásával a könnyű, szenvedés és éhezés nélküli garantált fogyásban, akkor érdemes tovább olvasnod.

Ennek az egyhetes képzésnek azért adtam a Zsírégetés Harcosai Életmód Kiképzés nevet, mert ez egy személyre szabott, egyedi gyakorlati oktatás lesz. Hasonlóan, mint az iskolában és a sportban először az elméletet tanulod meg, majd a gyakorlatot, az életben való alkalmazást is elsajátítod. Itt nem én fogok edzeni, mozogni, hanem Te. Mi megmutatjuk, Te betanulod, és addig nem engedünk haza, amíg akad akár egy fekete folt is a könnyű fogyással, a Zsírégetés Harcosai módszerével kapcsolatban. Együtt fogjuk "összeszerelni" az életedet, hogy a fogyás sikeres legyen. Így tudom csak garantálni a könnyű visszahízás nélküli fogyásodat.

Ebben a kiképzésben 75%-ban személyre szabott válaszokat kapsz, a maradék 25% mindenkire általános érvényű lesz. Így lehetséges elsajátítani a fogyás művészetét. Mellédumálás nélkül válaszolunk az összes kérdésedre a megoldással együtt. Kifogáskezelésben százszázalékosak vagyunk! Oké?

Dr. Lepény Éva

Dr. Lepény Éva orvos, természetgyógyász, pszichoterapeuta aki többek között a Magyar Fitness Szövetség orvosszaktanácsadójaként dolgozott.

Az általa tartott tréningek egyik legfontosabb eleme a mentális állapot rendezése és a motivációs szint fejlesztése, a célkitűzés készségszintű elsajátítása, amelynek érdekében: Életvezetési tréning programon veszel részt "Lelki szerviz" címen.

Az egyes tréningek címe csak szemezgetés jelleggel: Mentális zsírégetés, Lelki szerviz a zsírégetésért, Testi-lelki fittség, hatásos Méregtelenítés a kezdetektől?

André Anikó

André Anikó gyógytornász, aki 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Az idősebb korú "kopási" nehézségeken túl, két gyermekes családanyukaként megtapasztalta és átérzi, így segíteni tud kismamák megmaradt túlsúlyával. Munkája során terhesség utáni tornával is foglalkozik.

Általános és személyre szabott gyógytornász előadása és tréningje, aki nem csak a helyes testtartásra, mozgásra fog megtanítani.

Katona Zoltán

Katona Zoltán a felkészített kiképző tisztjeivel vezetett edzésein sajátíthatod el a könnyű 27 perces, és a 18 perces időt igénybevevő edzéseket. Segítenek az edzéseket a napi rutinoddá tenni és beilleszteni a zsúfolt hétköznapjaidba.

Ezzel az edzésmódszerrel Magyarországon már több százan fogytak le könnyedén, visszahízás nélkül.

 1. A tábor ideje alatt napi ötszöri étkezés lesz KÖTELEZŐ, mely a ZSH szakácsunk és dietetikusunk által készített zsírégető ételekből fog állni, melyek éhezés és szenvedés nélkül segítenek lefogyni.
 2. Titkos termékek és fejlesztések megismerése, kipróbálása használata a mindennapokban.
 3. A legújabb és a legkönnyebb fogyást garantáló titkos termékek és fejlesztések, megismerése, kipróbálása használata a szenvedés nélküli minimális mozgás érdekében.
 4. Közösség ereje. Ebben a táborban olyan személyekkel leszel együtt, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint Te. Együtt, egymást segítve sokkal gyorsabban és biztosabban fogsz lefogyni. Én és a kiképző tisztjeim is a bázison alszunk, hogy mindig kéznél legyünk számodra, ha a fogyásod érdekében szükséged lesz ránk.
 5. Mellédumálás nélküli konkrét, könnyű, visszahízás elkerülését garantáló megoldásokat fogsz hallani, tanulni és elsajátítani. Olyan erőt, lendületet fogsz kapni a tábor alatt, hogy az ki fog tartani addig, amíg le nem fogysz. Ezt GARANTÁLOM!

Minden ZSH Életmódra Kiképző Tábor egyedi és megismételhetetlen

A legújabb "Málhazsákot" készítettem el minden évben, ami valaha is létezett a könnyű lefogyás érdekében!- teli lefogyást segítő ajándékokkal.

Mi lesz benne?

A csomag tartalma annyira szupertitkos, hogy csak a helyszínen fogom elárulni részedre! Így egyelőre maradjon még titok.

Biztosan Te is átélted már, hogy a közösség erejének milyen hatalma van és a rossz fogyókúrák mekkora csalódást, esetleg még szervi sérülést is okozhatnak. Egyedül kell szembenézned a kilókkal, az édességekkel, a hűtőszekrényeddel, a súlyokkal vagy az edzésprogramoddal. És nincs senki melletted, aki érdemben tudna segíteni.

A Zsírégetés Harcosai Életmód Kiképzése során azonban végre Te is a legjobb körülmények között készülhetsz erre az embert próbáló küzdelemre, ami szó szerint létkérdésed. Nemcsak egy ember lesz melletted segítőként, támaszként, hanem a téma szakértő tanítanak meg azokra a technikákra, amikkel már sok-sok ügyfelünk sikeresen könnyen fogyott le. Hanem ott lesznek a többi elszánt fogyni akarók is a kiképzésen, akik problémája azonos a Tieddel. Itt egymást segítik, ösztönzik a lefogyás elsajátításában. A kiképzés alatt én is rengeteget szoktam tanulni.

Képzeld csak el, amikor már éppen feladnád, mindig lesz körülötted valaki, aki segít átbillenteni ezen a nehéz kezdeti időszakon. A fogyásnak az első hete a legkritikusabb. Ezt együtt, a többi harcossal sokkal könnyebben át fogod vészelni. Ez igenis olyan lesz, mint egy háború. Ahol az újoncok a biztonságot nyújtó lövészárokból nem akarnak kimenni a bizonytalan harcmezőre. Ott van előttük a bukás esélye.

Mégis a többi harcos társat látva kimennek és csatába indulnak az ellenséggel szemben, akiknek lehet, hogy jobb fegyvereik vannak. Te nem fogsz elesni, mert ebben a harcban az ellenségnek nincs fegyvere. Óriási előnyünk van, hogy az ellenség minden egyes gyenge pontját ismerjük, így a csata igazán könnyű lesz és a kimenetele BIZTOS! Csakis ezért tudom garantálni a sikeres lefogyásodat.

De a legfontosabb, hogy vezetésemmel a kiképzés végére sikeresen meg fogsz szabadulni 1-2 kilótól! Otthon pedig magabiztosan, újult erővel állhatsz a hűtőszekrény elé! Ráadásul olyan tudással, élményekkel leszel felvértezve, amivel könnyedén tudsz elstartolni a minimális mozgás területén.

"Én nagyon jól éreztem magamat köztetek?

A családtól lévő egy hét távollét meghozta eredményét, mikor haza értem észrevették a fogyásomat?

A tábor rettentő nagy erőt adott és megerősítette az elhatározásomat, a pénteki "beavatás" csak fokozta ezt?

Hétfőn reggel mentem dolgozni, s a kollégák csak néztek, hogy mit csináltam magammal, hogy majd kicsattanok, a fiúk viszont azt is észrevették, hogy mennyivel vékonyabb lett a derekam!

Boldogan dicsekedtem, hogy egy hét alatt könnyedén fogytam 2,5 kilót!

Szívből ölellek, és hálával tartozom Neked (Nektek):
Piroska

Kinek érdemes eljönnie erre az egyhetes, könnyű, de intenzív fogyási tréningre? Milyen kérdésekre kaphatsz majd választ?

 • Nőknek, férfiaknak: Az igazság az, hogy a nőknek és a férfiaknak hasonlóképpen kell, hogy eddzenek és táplálkozzanak a könnyű fogyás érdekében. Természetesen van néhány apró különbség, ezekre fogunk kitérni a kiképzés során.
 • Középkorúaknak, idősebbeknek: A Zsírégetés Harcosai Életmód fogyási elvei nem különböztetnek meg kor szerint. A tény az az, hogy a táborban többségben vannak az érettebb gondolkodású fogyni akaró személyek. Ennek ellenére ugyan olyan aktívak, mint a fiatalabb generáció, sőt!
 • Kismamáknak: Szülés után az egyik legnagyobb probléma a kismamáknál, hogy hogyan fogyjanak vissza gyermekvállalás előtti súlyukra? Nehezíti számukra a helyzetet, hogy a gyermek, a család és talán még a munka mellett számukra jut a legkevesebb az idő. Úgy gondolom, számukra a 27 perces edzés maga lesz a csoda. Főleg, hogy hetente csak 2 alkalommal kell végezni. De nem csak a kismamáknak. Nekik nagy segítség még André Anikó gyógytornász egyéni programja.
 • Fiataloknak: Tudom, hogy a facebook világában a fiatal korosztályban az a "menő", ha valamely felkapott méregdrága fogyasztó trend, vagy márkát követsz (eredménytelenül). Én a Te korodban kísérletezés helyett a biztosra mennék, és saját magad csinálhatnál belőle trendet.
 • Ízületi, Mozgásszervi gondokkal küzdőknek: Kinek nincs valamilyen kopása, már akár fiatal korban? Nekem is volt már 30 évesen. Sőt, a mai napig néha előjön. Ilyenkor jön jól a háznál egy képzett gyógytornász, aki ötvözi a zsírégetés harcosai technikáját a személyes ízületi problémákat kímélő, ám fogyasztó mozgással.
 • Utolsó 5 kiló, vagy a plusz 20 kiló felettiek: Nagyon sok olyan személy van, akit zavar az a pár utolsó kiló, de ugyanannyian vannak, akik örülnének, hogy ha csak 5 kiló lenne rajtuk. Ezért is működik eredményesen módszerünk, mert a könnyű fogyás során olyan életmódod tanulsz meg gyorsan, mellyel életed végéig visszahízás nélkül tudom garantálni ideális súlyodat.

Sajnos ma nem ritka, hogy valaki akár 8-10 éven keresztül sem tud lefogyni. Ha már Téged is érintett a hosszú ideig tartó fogyókúra kudarca, akkor biztosan Te is érezted már, hogy valamin változtatni kellene.

Olyan könnyű fogyási életmódra van szükséged, ami már az elején látványos eredményeket hoz, nem kell nélkülöznöd a különféle tápanyagokat, (pl.: szénhidrát) és minimális mozgást igényel. Erre jó megoldás, ha eljössz a Zsírégetés Harcosai Életmód Kiképzésére!

Neked is itt a helyed >>>

Ezen az egy héten arról lesz szó, hogy hogyan kell KÖNNYEN lefogyni. Arról a különleges életszemléletmódról, amellyel ügyfeleink összesen már 2200 kilót fogytak el. Most szeretném Neked is megtanítani ezeket a technikákat.

Íme a Tematika:

Gátló tényezők a fogyásodban

Mi a baj a hagyományos fogyókúrákkal?
Hol rontottad el és hogyan kell kijavítanod?
Hogyan kezdj hozzá és mit csinálj a tábor után?

Fogyásod előkészületei

Amire senki sem GONDOL?
Benned lévő Hátráltató és Mérgező dolgok "kidolgozása"
Konkrét célok és eredmények meghatározása az idő távlatában

A könnyed fogyás építőelemei

A zsírégetés harcosai eszköztárának bemutatása.
Hogyan kell megváltoztatni a berögzült rossz szokásaidat?
Mi az a minimális mozgás, és hogyan kell úgy végrehajtani, hogy gyorsan le tudj vele fogyni?
Milyen apró változtatásokat kell eszközölnöd a táplálkozásodban az éhezés nélküli fogyásodért?
Mit ne csinálj soha!
Hogyan lásd magad lefogyva?
Mi az az egyetlen dolog, ami ahhoz szükséges, hogy soha ne hízz vissza?

A fogyás elengedhetetlen kiegészítője

Hogyan csináld, ha nyaralni mész?
Hogyan motiváld tovább magad, ha nem vagyunk melletted?
Mit tégy az elcsábulás esetén?

Hogyan használd otthonodban?

Mik az első lépések a tábor után?
Hogyan kezeld az ünnepeket, születésnapokat?
Mit csinálj egy étteremben?

Igen, ott akarok lenni >>>

A Zsírégetés Harcosai Életmód Kiképzésesének időpontjai:
2013. szeptember 8-tól szeptember 14-ig

A kiképzés egyhetes tréning, mely 20% elmélet 80 % gyakorlati útmutató, ahol nemcsak edzésről és táplálkozásról fogsz hallani, hanem megoldást kapsz a könnyed fogyásodhoz.

Érdemes eljönnöd, ha garantált fogyást akarsz szenvedés és visszahízás nélkül. Itt nem számít ki vagy és honnan jöttél. Csak az számít, mennyit akarsz fogyni és mennyi idő alatt! Olyan igazi, működő stratégiák birtokosa leszel, melyeket alkalmazva a lehető leggyorsabban fogsz lefogyni. A visszahízás pedig kizárt!

Számítunk Rád akkor is, ha még soha nem mozogtál, esetleg azt se tudod, mi is az a szénhidrát vagy fehérje, mert ha szükséges, mi az alapokat is megtanítjuk. A kiképzésen lépésről lépésre fogod megtanulni és gyorsan elsajátítani az olyan praktikus, a gyakorlati életben azonnal alkalmazható eszközöket, technikákat, amelyeket a személyes kiképzésen, konzultáción részt vett ügyfeleim már sikeresen alkalmaztak.

Kiképzés ereje a mini csoportokban van, így korlátozott létszámmal üzemelünk

Szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy az egyhetes kiképzés létszáma korlátozott, legfeljebb 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Jelenleg a lefoglalt helyek száma: 15 fő!

A létszámkorlátozásnak az az oka, hogy itt nemcsak előadásokat fogsz hallani. Az egyes tréningek lényege a gyakorlásban van, tehát hogy a fogyás mind a 3 területén rendet tegyünk a fejedben. Problémádat átbeszélve megtanuld, elsajátítsd a könnyed fogyás lépéseit, így otthonodba hazatérve folytathatod a kezdeti lépéseket, most már teljes biztonsággal, egyedül. Ezen kívül több csoportos gyakorlat is lesz, amit ennél magasabb létszámnál már nehéz megtartani.

Tehát legfeljebb 20 fő résztvevőnél tudom garantálni, hogy mindenki választ kapjon a kérdéseire, és megkapja az ehhez szükséges maximális figyelmet.

A Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont elhelyezkedésének és természeti adottságainak köszönhetően a legideálisabb hely a Zsírégetés Harcosainak. Itt teljes titokban, mindenkitől elzárva kerül sor a kiképzésére.

A Szolnoktól 15 km-re, a festői szépségű Holt-Tisza partján 7 ha-on egy kis sziget szolgál az Alföld szívében különleges búvóhelyként számunkra, amely nem csillog, és nem hivalkodik.

Békességet és felüdülést nyújt, természetességével regenerál, azt kínálja, ami hiányzik a hétköznapjainkból: stressz-mentes napokat.

Tábori ágyak helyett 43 kényelmes, egyedien berendezett szobában tudod kipihenni a nap megpróbáltatásait.

A csempékkel határolt "kék-wellness" helyett, a Nairam Klubhotelben a mező, a virágok, és a friss széna illatával a "zöld wellness" különleges élménye által töltődünk fel az edzéseket követően.

A természetgyógyító és regeneráló erejét kihasználva felfrissítjük testünket és lelkünket, melyhez képzett szakemberek előadásokkal, terápiákkal járulnak hozzá. A kiképzésbe beiktatott programok során minden korosztály megtalálja a kikapcsolódást. Míg a fiatalabb korosztályt izgalmas felfedezések, aktív programok várják, addig az idősebb korosztály a természet páratlan szépségét és nyugalmát élvezheti a természet lágy ölén megbúvó "zsírbázison".

Ha elmész egy Wellness Szállodába 1 hétig az utazási költséggel, költőpénzzel, strandbelépőkkel együtt akár 250.000 Ft-ba is belekerülhet. És azon kívül, hogy kipihened magad, a pihenés végére statisztikák kimutatása szerint átlagosan 2-5 kilót híznak az emberek.

Ezzel szemben a Zsírégetés Harcosai Életmód Képzésben 1 hét alatt átlagosan 2-3 kilót fogyhatsz, és megtanítunk a könnyed fogyás technikájára.

A Zsírégetés Harcosai Életmód Kiképzés részvételi díjának alap ára 229.000 Ft, azonban, ha 2013.július 31.-ig jelentkezel, majd 40% kedvezményt kapsz, így mindössze 139.800 Ft-ba kerül és még a ZSH Könnyed Fogyási Rendszerét is megkapod Ajándékba mellé! Ezt a terméket ráhangolódásként szánom a táborig.

Ha 2013. július 31. után jelentkezel, akkor már nem tudom ezt a hatalmas kedvezményt biztosítani, így a részvételi díj mellé az ajándék terméket nem tudom már elküldeni.

Ez az ajánlat 2013. július 31.-ig leadott jelentkezés esetén érvényes csak!

Így máris csak 139.800 Ft-ba fog kerülni a könnyed fogyásod részvételi díja.

Fizetési könnyítés: Jelentkezésedkor csak 44.800 Ft-ot kell fizetned!

Az egyhetes kiképzés során megtanítjuk Neked a visszahízás nélküli minimális mozgást igénylő könnyed fogyást.

Mindezt persze nem kettesben, hanem csoportosan, a közösség vitathatatlan erejét felhasználva.

A megrendelést követően 44.800 Ft előleg átutalására foglak kérni, vagy a futár számára kifizetni, aki az Ajándék csomagot kiviszi számodra. A részvételi díj fennmaradó részét, 95.000 Ft-ot pedig elég lesz a kiképzés napjáig havi részletekben (2x47.500 Ft) kifizetned.

A Zsírégetés Harcosai Kiképzőtáborának egyik legnagyobb előnye, hogy élőszóban, személyesen kapod meg a legjobb fogyási technikákat, amelyeket otthonodban, felügyelet nélkül, eredményesen alkalmazni is tudsz. Kérdéseidre azonnali választ kapsz. Nem kell kísérletezéssel, próbálgatásokkal heteket, hónapokat eltöltened, mire magadtól rájössz, hogyan is kell a Zsírégetés Harcosai könnyed fogyási módszerét alkalmazni.

A személyes képzés előnye

Azért jöttem el, mert 5 éve van súlyproblémám, ezért le szerettem volna mindig is fogyni, de magamtól nem igazán sikerült soha. A tábor előtt már majdnem egy éve megvolt a könnyű fogyás receptje a Zsírégetés Harcosaitól. Elolvastam, tudtam, hogy egy jó, könnyen követhető fogyás található benne, minimális mozgással és megszorítás nélküli táplálkozással. Mindig csak napolja az ember az alkalmazást, ha sokat dolgozik és gyermeke van. Ezt történt velem is.

Csak annyi kellett, hogy a táborba eljöttem, hogy el tudjak indulni. Hiába volt nagyon jól leírva képekkel és videó anyaggal illusztrálva lépésről lépésre, hogy mit kell csinálni, nekem szükségem volt a közösség erejére és hogy személyesen is lássam hogyan kell csinálni. Valamint voltak olyan személyes kérdéseim, melyekről tudtam, hogy csak a táborban kapok választ, ami meg is történt.

A táborban döbbentem rá, hogy hiába van érthetően leírva és tudom az elméletet, ami a fogyáshoz vezet, mégis volt egy két apró dolog, amit én teljesen félreértelmeztem.

A táborban végre elindultam a könnyed fogyás felé úgy, ahogyan azt kell, megtanultam a minimális időt igénylő edzést és az éhezés nélküli diéta lényegét. A táborban mindent megmutattak, amire a fogyáshoz szükségem volt. Itt tényleg nem volt mellédumálás, csak a konkrét megvalósítási technikák, tervek, módszerek. Ösztönzött, hogy ötvenen túl nem akarok gyógyszeren élni.

Mindenkinek kívánom, hogy tapasztalja meg a táborban a fogyás boldogságának érzését, a közösség erejét, amit a zsírégetés harcosai nálam elértek. Látni fogja mindenki, hogy az elvégezett munka meghozza eredményét mind centiben, mind pedig kilóban.

Én a táborban a csípőmből egy hét alatt 120-ról 4 cm fogytam.

Ez odahaza nem sikerült volna. Gyertek el a táborba, mert a végére a fogyás csak másodlagos dolog lesz. Élményben gazdag heted lesz, ami erőt ad nem csak a fogyás, de az életed minden területén.

Otthonomban a kiképzés során megtanult könnyed fogyás technikáját követve 91 kilóról egy hónap alatt sikerült 85 kilóra lefogyni

Klári Sárospatak (51)

Amennyiben a tábor 2. napjáig úgy döntesz, hogy nem ez az a tábor, ahol Te megtanulhatod a ZSH Életmódváltást, vagy nem azt kaptad, amit Én most itt ígérek Számodra, akkor a második nap végéig keress meg, jelezd felém és én visszafizetem a tábor teljes árát és barátokként válunk el. Az ajándékaimat pedig természetesen megtarthatod.

A barátaim, akiknek ezt említettem azt mondták őrült vagyok, de én annyira biztos vagyok abban, hogy a tábor végére Te megtanulod a ZSH Életmódot képzett szakértők segítségével, hogy felajánlom Neked ezt a garanciát!

Fontos!

A tábor alatt nem azt garantálom Számodra, hogy lefogysz hanem, hogy megtanítalak a könnyű fogyás technikájára, azaz a ZSH Életmódra! Az már csak egy örömteli mellékhatása lesz, hogy ha fogyni is fogsz pár kilót!

Filozófiánk: a Zsírégetés Harcosaival csak lefogyhatsz!

Heti kevesebb, mint másfélóra minimális mozgás, éhezés nélküli táplálkozás, ezt biztosítja a Zsírégetés Harcosainak könnyed fogyási rendszere

Az új, villámgyors zsírégető rendszerem majd 200 oldalon keresztül lépésről lépésre adja meg a segítséget, hogy beindíthasd a napi 24 órás heti 7 napon keresztül tartó fogyást.

És ezt a könnyed tartós fogyást, szenvedés és éhezés nélkül éred el!

Rendszerem egy végleges életmódot biztosít számodra örökéletre, melyben nem lesz mellédumálás!

Mit tartalmaz?

 • Megkapod a gyakorlatok listáját minden szintnek megfelelően, egy haladás követőt, amelynek segítségével szenvedés nélkül fogyhatsz. Mindezt minimális, napi 27 perc mozgással, hetente csak 3 alkalommal.
 • Egy táplálkozási tervet, ami megadja, hogy mennyit és mit kell enned a nap során annak érdekében, hogy éhezés nélkül tudj lefogyni.
 • 2.db. dvd-n fogyásodat gyorsító gyakorlati tréning. Mivel szeretném megkönnyíteni számodra a testedzést, ezért két dvd –n bemutatom számodra azokat a gyakorlatokat és eszközöket, melyekkel a lehető leggyorsabban tudsz lefogyni. Találni fogsz egykezes súlyzós, saját testsúlyos gyakorlatokat, és külön has tájéki fogyást gyorsító gyakorlatokat, amiket otthon könnyedén el tudsz végezni.
 • Összefoglalva: 2 könyv, 2 dvd, 1 füzet

A második részlet befizetése után küldöm számodra a fogyásodat könnyítő oktató csomagot.

Szeretettel várlak csapatommal az egyhetes Zsírégetés Harcosai Életmód Kiképzőtáborába 2013. szeptember 8-14-ig. A csoport létszáma maximum 20 fő, melyből a szabad helyek száma jelenleg még 5!

Ha kérdésed lenne most vagy a későbbiek folyamán nyugodtan hívd Szűcs Zsuzsanna Ügyfélszolgálatosunkat a 06 80 620 100 ingyenes Zöld Számunkon!

A részvételi díj 229.000 Ft helyett, majd 40% kedvezménnyel 2013. július 31.-ig leadott jelentkezés esetén mindössze 139.800 Ft, mely magába foglalja az ajándék Zsírégetés Harcosai Könnyű Fogyási Módszerét is teljesen térítésmentesen. Ez egy egyszeri, vissza nem térő lehetőség, mondj rá igent. A Tábort a Zsírégetés Harcosai Sport Egyesület bonyolítja le, mely egyesület közhasznú társaság. A részvételi díj fennmaradó 95.000 Ft összegét az SE számlájára kell majd utalnod!

Jelentkezés a ZSH
Könnyű Fogyás Kiképzőtáborára

Igen, én is szeretnék könnyen lefogyni, ezért személyesen akarom elsajátítani a Zsírégetés Harcosai Módszerét, hogy olyan életmódom legyen, amivel szenvedés, éhezés és visszahízás nélkül tudok lefogyni.

139 800 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Csak akkor töltsd ki, ha a számlázási címed eltér a postázási címedtől

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Katona Zoltán

A jelentkezés után küldök majd egy üzenetet, amely tartalmazza a bankszámlaszámot, ahova a 44.800 Ft előleget kell átutalnod. A levélben meg fogod találni a SE. Bankszámla számát ahová a fennmaradt 95.000 Ft összeget kell majd utalnod 2 részletben.

Miért szükséges most kitölteni a jelentkezési lapot? Érdemes gyorsan regisztrálnod, hogy a 2013-as kiképzésen Te is biztosan ott legyél.

Üdvözlettel:

Katona Zoltán
vezető tanácsadó, Zsírégetés Harcosai

Gyorsan, Könnyen és Visszahízás nélkül Garantáltan Lefogyni

Mire számíthatsz?

Szakértők tartalmas előadásai

szakértők

Játékos feladatok

játékos feladatok

Gyakorlati megvalósítások

gyakorlati megvalósítások

"Mozgalmas" foglalkozások

mozgalmas foglalkozások

Éhezés nélküli fogyasztó Ételek

étel

étel

étel

Csapatépítő programok

csapatépítő programok

csapatépítő programok

csapatépítő programok

Csapatépítő programok

"A táborral kapcsolatban én nagyon meg voltam elégedve.

Jól megszervezett és gondosan felépített programok voltak, kitűnő előadókkal, valamint nekünk kicsit szokatlan, de nekem ízletes és finom ételekkel. (érdekes, nem volt szükség pótlásra!)

A tábor jól sikerült, családias hangulatban telt el, meg tanultuk hogyan kell edzeni, hogy zsírt is égessünk, de ugyanakkor izmosodjunk is a helyes táplálkozás mellett!

Nagyon jók a receptek - kivitelezhető! (Én már csináltam is belőle)

Ez az igazi életmódváltás! (Már csak rajtunk múlik, hogy így csináljuk!)

Kitűnő volt a 3 edző: Zoltán - Zoltán - Tamás Én nagyon jól éreztem magam ebben a színvonalas Életmódváltó táborban! (Remélem fogunk még így együtt táborozni!)

Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem!

Üdvözlettel: Marcsi"

"A tábor igazi élmény volt. Az étkezés és a kapott receptek segítenek átültetni az elméletet a gyakorlatba. Előfordul, hogy megbicsaklik a program, de természetesen újra és újra nekilendülök a feladatoknak, egyre több sikerrel.

Azon dolgozom, hogy a napirend sablonomat véglegesítsem?

A támogató szavaid rengeteget jelentenek. Sok erőt merítek belőlük?

A tonhalas pogácsát és a zsírégető húskenyeret sikerült eddig elkészítenem, a család is szívesen megette. Remélem nem csak szolidaritásból. …hihetetlen nagy élmény volt, szerintem oka volt a programváltozásnak… Ne sajnáld!

Továbbra is fejlődöm a programban, egyre jobban érzem magam, a hibákat kiküszöbölöm, előbb-utóbb.

További szép napot:
Irén

"A táborban rengeteg nagyon jó embert ismertem meg és jó volt együtt lenni olyanokkal, akik ugyan azért a célért küzdenek. Megértik problémáidat és nagy odaadással támogatnak a célod elérésében. Zoli egy hatalmas nagy adag segítséget tálcán kínált fel nekünk, amit be is habzsoltunk.

Még most is azt emésztem.

Nagyon nagy segítség volt Dr. Lepény Éva felülírhatatlan előadása a lelki szervizről, ami felvilágosított olyan egyszerű dolgokról, amit nagyon könnyen tudunk használni a mindennapi életben.

Egy nagyon jó idézet, ami nagyon megfogott, tanulságos.

" Ha nem nyílik az ejtőernyőd, két választásod van:

 • rettegsz a becsapódásig, vagy
 • menet közben élvezed a kilátást"

/Moldova György/

Célok kitűzése nélkül nem igazán működik valami is. Ha ezt még le is írjuk, akkor tényleg működik, mert működnie kell: A vonzás törvénye!

A napi edzések nagyon jók voltak.

Zoli megtanította, hogy hogyan is kell helyesen használni a rendszert. Fantasztikus a súlyzós edzésterve és hatását már a tábor alatt is észrevettük.

Soha nem gondoltam, hogy tudok futni, de ő segített benne hogy képes vagyok még arra is és még élvezem is.

Ez csoda, mert világ életemben utáltam.

Na és a napi 5 étkezés nagyon fincsi volt.

Zoli nagy szakácskönyvéből készült receptek isteni finomak voltak. Még a gyerekeimnek is ízlettek.

Ezt most azért írtam le, mert tényleg ehető egészséges ételekről van szó. Nagyon fincsi és változatos volt a menü.

Egyik este még Cseh János vadász is főzött nekünk egy szarvas gulyást.

Pávkovicsné Czezner Erzsébet Mohács