Hogyan szabadulj meg 23 kiló
túlsúlytól 3 hónap, vagy még
kevesebb idő alatt?

 

Vajon TE hány hónap alatt tudnád lefogyni testsúlyod 24%-át, ezzel az éhezés nélküli különleges táplálkozási technikával és minimálisan csupán csak 27 percet igénylő edzésmódszerrel?

Most megtudhatod.

 

Kedves Súlyproblémával Küzdő Sortársam!!

Ha már próbáltál fogyni a múltban, de nem jártál sikerrel, vagy ha már egyszer lefogytál, de azt vissza is híztad (esetleg többet is), akkor már tudod, hogy a hóbortos diéták nem működnek a Te számodra sem...

És az az igazság, hogy a legtöbb ember számára sem működnek soha. Mondom, SOHA!

Azonban van az embereknek egy nagyon kis százaléka (1%), akik mégis eredményeket érnek el bármilyen diétás programmal, mert olyanok, mint egy gép. Mégis hogyan csinálják? Egyszerűen sanyargatják a testüket. Feszegetve ezzel tűrőképességük határait és veszélyeztetve szervezetük fizikai állapotát.

 

 

Eleged van abból, hogy alig tudsz fogyni, pedig Te mindent megteszel érte?! Hogy alig találsz olyan táplálkozási és edzés programot, amibe egyáltalán bele tudsz kezdeni?!

Ha azt állítom, hogy létezik egy olyan kipróbált módszer, amivel Magyarországon már több száz túlsúllyal rendelkező fogyott le könnyedén és gyorsan, kíváncsi lennél arra, hogy Ők hogyan csinálták visszahízás nélkül?

Mit szólnál hozzá, ha a fogyásodba befektetett legkevesebb idő és energia ellenére a maximális zsírveszteséget érnéd el?

Szeretnél Te is minden reggel energiával feltöltődve ébredni és megtartani ezt a vitalitást egész nap?

Milyen lenne, ha önbizalommal, új erővel és lelkesedéssel felvértezve találkoznál ismerőseiddel, barátaiddal, rokonaiddal ahelyett, hogy depressziósan, önmagadat sajnálva ülsz otthon, hogy lefogyni Neked úgysem sikerülhet?

Képzeld el, mennyire jó lenne egy olyan testben élni, amit megérdemelsz , ami biztosítja, hogy a lehető legtovább egészségesen élvezd az életedet a családoddal?

Gondolj bele, milyen lenne a kihízott ruháidat újra felvenni ahelyett, hogy azon aggódsz, hogy a mai ebédtől már megint mennyit híztál!

 

"4 hónap alatt -13 kg!"

Gellérfi ágnes

Gellérfi Ágnes (35) Budapest

"Kétgyermekes családanyaként a terhesség alatt felszaladt plusz kilókból sikerült 3 hónap alatt 11 kg-ot fogyni. Majd újabb 2 kg-tól szabadultam meg könnyedén. Mindezt napi 27 perc mozgással és egy éhezés nélküli könnyen követhető táplálkozási rendszerrel."

 

 

Talán mert még mindig ideiglenes, és nem végleges megoldásban gondolkozol.

Mert - sokadjára is - éppen egy olyan fogyókúrát használsz, mely olyan betarthatatlan korlátokat állít fel Számodra, melyeket csak ideig-óráig tudsz elviselni, és betartani.

Talán mert csak a táplálkozásra fekteted a hangsúlyt. Mindezek együttes, és olykor egyenkénti következménye, hogy feladod a célod, mert kilátástalannak látod súlyproblémád megoldását.

Lehetséges, hogy még nem fogadtad el, hogy a lefogyáshoz egy minimálisat, de mozognod kell. Azonban az sem mindegy, hogy hogyan edzel abban a 27 percben.

Ezek mind valós problémák. Valószínű azonban, hogy nem csak ezek az igazi okok, amelyek miatt nem tudsz véglegesen megszabadulni súlyfeleslegedtől.

A statisztikák szerint a diétázók 95%-ának csak ideiglenes, és nem végleges a súlyvesztesége, mivel csak az élelmiszerekre fókuszálnak, mely a fogyókúrák lényege!

Az igazi probléma az, hogy nem könnyen követhető változtatásokban gondolkodnak és így elhanyagolják a testmozgás fontosságát!

Ezért hamarosan bepillantást nyerhetsz a Zsírégetés Harcosainak életmódváltó Rendszerébe, és megtudhatod, hogyan fogynak le, izmosodnak, alakulnak át, és érik el ezzel fogyási céljaikat Magyarországon a túlsúllyal rendelkezők..

Megtudhatod, melyek azok a szuper, új módszerek Rendszeremben, melyeket sehol máshol nem találsz meg.

Be szeretném Neked mutatni, hogyan leszel Te is képes arra, hogy tényleg a maximumot hozd ki fogyókúrádból egy jó életmódváltással.

Most olyan technikákkal vértezlek fel , amelyek garantáltan lerövidítik a lefogyásod idejét. Ezek a trükkök teszik egyedivé Rendszeremet, és ezek adnak erőt, kitartást a célod megvalósításához. Ha betartod módszeremet lépésről-lépésre, visszahízás nélküli gyors fogyást garantálok számodra.

 

 

Tehát mi a lefogyás igazi titka? (ami nem egy ideiglenes megoldás problémádra, hanem végleges) Itt és most megtudhatod.

 

Üdvözöllek! Mint már biztosan tudod, Katona Zoltán vagyok a Zsírégetés Harcosainak megalkotója és annak szakértője.

A végleges fogyáshoz, az egészséges és vékony test eléréséhez nem a különböző diétákon keresztül vezet az út. Mint a képen is láthatod módszeremmel én magam is könnyed gyorsasággal, éhezés, szenvedés és visszahízás nélkül fogytam le.

 

 

Én azt szoktam mondani: hogy "ha van egy diétás terved, azzal fogyhatsz egy-két kilót, de végleges, átütő eredményt csak jó életmódváltással tudsz elérni."

Senki sem szereti - így gondolom Te sem -, ha az általa befektetett idő, energia és a rengeteg munkával végrehajtott diétája során nem ér el átütő eredményt, hanem csak jojózik a kilókkal.

Senki sem szereti, ha a fogyókúrája csak lemondásokkal és szenvedésekkel jár gyors eredmények nélkül.

Mennyivel jobb, egy már bevált és alaposan, lépésről lépésre kidolgozott lefogyást garantáló rendszer. Tudod, amely bővelkedik a mozgások közti választási lehetőségekben, nem állít fel számodra betarthatatlan szabályokat, és korlátokat.

Egy olyan program, mellyel végre eléred, amire mindig is vágytál : "SIKERÜLT LEFOGYNOM!" Ehhez azonban egy életmódváltás kell, nem egy olyan hóbortos diéta, melyet talán ma is használsz.

Nem ismételt nélkülözés, szenvedés kell Számodra. Gondolom mára már a hócipőd is tele lehet a mellédumálásból. Amire neked szükséged van az:

 • Konkrét, könnyedén megvalósítható, éhezés nélküli táplálkozási módszerre, valamint
 • minimális, de célirányos mozgásra, amely garantálja a visszahízás nélküli lefogyásodat!

Éppen ezért is örülök, hogy itt vagy ma velem, mert van egy új megoldás a sikeres, gyors lefogyásodhoz:

rendszer

 

Most megosztom Veled, a zsírégetéssel kapcsolatos, legújabb azon ismerteket, melyekkel én már a hozzád hasonló túlsúlyos emberek százaitfogyasztottam le visszahízás nélkül az elmúlt években.

Ez az a tudás, ami új lendületet hozhat a Te lefogyásodban is!

Ez a rendszer nem állít fel rendkívüli korlátokat, nincsenek teljesíthetetlen elvárások. Nem tilt Téged bizonyos élelmiszerek fogyasztásától, és nem követeli meg, hogy csak egy bizonyos, drágán megvásárolható, vagy elkészíthető étrendet kövess.

Ez az életmód olcsóbb és könnyebben beilleszthető a jelenlegi elhízáshoz vezető életedbe, mint azt gondolnád.

Nekem való?

Igen, mivel kortól, nemtől, foglalkozástól, fizikai állapottól függetlenül bárki elkezdheti, akinek fontos, hogy hosszú, és betegségtől mentes egészséges életet éljen. Nem kívánja meg tőled, hogy edzőterembe járj, mert akár az otthonodban is végezheted, miközben élvezed a kedvenc "tiltott" ételeidet.

Még az is, aki nem tudja végrehajtani a súlyzós edzéseket, mert ízületi vagy mozgásszervi problémákkal küzd. Edzésmódszerem igazoltan visszaszorítja az 1-es típusú cukorbetegséget! Mindenre találsz megoldás a Rendszeremben!

A megfelelően végrehajtott életmódváltás sokkal hatásosabb, mint azt sokan hiszik.

Garantálom, hogy a Rendszerem legújabb "technikái" olyan meglepő és új gyakorlati információkkal fog szolgálni a lefogyásodhoz, hogy alig várod majd, hogy azonnal kipróbáld őket!

Olyan tudás lesz a birtokodban, minimális időráfordítással könnyen és gyorsan le tudsz majd fogyni. Ezzel teremtesz csak igazán egészséges környezetet a testednek.

A testednek, ami ezt követően a nap 24 órájában a hét minden napján zsírt éget, izmot épít, mely által végérvényesen megszabadulsz súlyfeleslegedtől.

 

 1. Szénhidrátokat KELL enned minden nap, mely fő része az étrendednek, és eközben nem kell aggódni a hasad és a csípőd mérete miatt.
 2. Jelentősen lecsökkented a betegségek kialakulásának esélyét. Fizikálisan, és egészségileg is megfelelő állapotba jutsz és ezáltal nemcsak fiatalabbnak fogod érzed Magad, hanem jó néhány évet le is tagadhatsz majd a korodból.
 3. Az új testeddel és önbizalmaddal lenyűgözöl mindenkit. Sikereket érsz el az életed minden területén, és ezért mindenki irigyelni fog, és a titkodat akarja majd.
 4. Plusz azt az extra időt képzeld el, amit ezentúl majd a hobbijaid élvezésével tölthetsz és azzal, ami igazán számít az életben: a családdal és a közeli barátokkal töltött idő.

Nincs mit veszítened, hisz...

"könnyen fogytam csupán heti pár perc mozgással"

Tóth Géza

Tóth Géza (45) Miskolc

"Egy számmal kisebb ruhát hordok 1,5 hónap után, miközben új, szép izmaim "nőttek". -3 kg, mely változásokat a kollégák is észrevették. Tökéletesen be tudtam illeszteni a napi programomhoz. Heti 7 napból két nap pihenő + csalónappal együtt. Hiányérzetem van, ha napomból kimarad a mozgás!"

 

 

Hiszen neked is sikerül végre lefogynod! Később elmondom részletesen, hogyan lehetséges mindez számodra is...

Előtte azonban kukkantsunk bele, mit is tartalmaz a napi 24 órás zsírégetés heti 7 napon keresztül, azaz a ZSH életmódváltás:

Megtudhatod, ...

...hogy a hosszú időtartamú, alacsony intenzitású aerobik gyakorlatok miért nem a leghatásosabbak a zsírégetéshez

...miért nem fogsz úgy kinézni, mint ARNOLD HOGYISHíVJáK?

...hogy az egyhangú, fáradtságos és százszámra ismételt hasizomgyakorlatok nélkül hogyan lehet Neked is lapos hasad.

...hogy a finom kis késő esti étkezések hogyan aktivizálják, és gyorsítják be a zsírégető hormonokat a testedben, hogy dolgozzanak az éjszaka folyamán, miközben alszol.

Összefoglalva:

Megmutatom, hogyan érd el a teljes zsírveszteséget és fittséget egy életre, mely előnyére válik a szív,- és érrendszerednek is. Mindehhez csak...

...egy jó táplálkozás + megfelelő erőnléti edzés + időzített kardió edzés kombinációja kell, mely egy felturbózott anyagcserét eredményez, aminek az eredményét tapasztalhatod a könnyed fogyásaként a zsírégetés harcosaival.

A tested megismerése és az alapok elsajátítása után: felfedem számodra azt a 3 alapelvet, melyek irányításával képes leszel nemcsak gyorsan lefogyni, de ezáltal szenvedés nélkül, minimális mozgással, visszahízás nélkül lefogyni.

Ez egy egyedi, egyszerű és gyors új módja az edzésnek, mely neked is egekbe repíti a zsírégetésedet, energiaszinted, a fittségedet. Teljesen az ellenkezője az unalmas kardió edzésnek nem is hasonlít rá.

Mire vársz még? Kattints ide és máris a Tiéd lehet a garantált lefogyás titka.

 

"96 kilóról 89 kilóra fogytam le nehézségek nélkül"

Kónya Mária Anna

Kónya Mária Anna (62) - Okány

"Józan paraszt ésszel a leírtakat bárki meg tudja csinálni aki elhatározta hogy le akar fogyni. Közérthető és könnyen megvalósítható lefogyási módszer. A mozgások egyszerűek, érthetően vannak leírva, nehézségek nélkül beépítettem túlsúlyos életembe mely a fogyásomhoz vezetett és még nem is szenvedtem közben. Közérzetem egyre jobb lett. 2 hónap alatt 96 kilóról 89 kilóra fogytam le, melyet soha nem fogom már visszahízni. Nem a mennyiségre hanem a szükséges táplálékokra összpontosítok, mellyel nem éhezek hanem folyamatosan fogyok és a pénztárcámon sem érezte meg.

A mozgással és a táplálkozással újra a régi az anyagcserém, több az energiám, immunrendszerem megerősödött. Idén télen nem fáztam meg így gyógyszerre se kellet költenem. "

 

Mint láthatod, Rendszerem egy egyedi, egyszerű és gyors új módja az edzésnek, mely Neked is egekbe repíti a zsírégetésedet, energiaszinted, a fittségedet...

...függetlenül attól, hogy esetleg ízületi, mozgásszervi, vagy más problémák miatt nem tudod az ALAPGYAKORLATOKAT végrehajtani. A ZSH Rendszer teljesen az ellenkezője az unalmas fitnesz dvd-ken található edzésnek, nem is hasonlít rá.

 

 

A költségek csekélyek. Hogy mennyire csekélyek?
Nos, Judit - mint mindenki - szeret összehasonlításokat végezni.

Ő egy hasonló szituációban lévő személy volt, mint most Te.

Most hátralépek a billentyűzettől és átadom neki a szót, melyet egy levélen keresztül jutatott el hozzám:

 

Kiss Judit

"...Feltettem magamnak a kérdést: Hogyan hasonlítsam össze a Zsírégetés Harcosainak Rendszerét bármely más, jelenleg a piacon lévő súlycsökkentő módszerrel? Megmondom őszintén nem tudtam a megoldást...

Bárki, így én is azt gondoltam ez a program túl szép, hogy igaz legyen... Szkeptikus voltam először.

Azonban adtam neki egy esélyt, mert nem veszíthettem semmit a 100%-os pénz visszafizetési garancia miatt. Most azonban szilárd híve vagyok a ZSH-nak és minden egyes pontját betartom, mert EZ most tényleg MüKöDIK!

Szándékomban áll folytatni ezt a programot az egész életem során. Annyira egyszerű, és ami a legfontosabb, hogy a ráfordított idő baráti. Nincs rá ok, hogy ne folytassam! Erősebb vagyok, mint valaha, jobban megy a munkám, türelmesebb vagyok az emberekkel. Több időm marad a szeretteimre.

Hálás vagyok, hogy találkoztam a Zsírégetés Harcososaival és annak megalkotójával, Katona Zoltánnal,aki úgy, mint én is kövéren kezdte.

Kiss Judit Debrecen (12 hét alatt -23 kg)

 

Kattints ide és rendeld meg a ZSH Rendszerét csak 34.990 Ft-ért

Ha ezt a rendszert a nulláról akarod felépíteni - ahogy én tettem, akkor először is tízezreket költhetsz arra, hogy a megfelelő dietetikust levadászd és felbéreld magadnak.

Ezen túl rengeteg plusz órát kell azzal eltöltened, hogy utána járj és felfedezd azokat a titkokat, amiket a megfizetett szakértőid sem tudnak.

Én személy szerint több százezer forintot költöttem el különböző diétákra, "titkokat" tartalmazó könyvekre, hogy a számomra megfelelő és használható információkat megszerezzem. Ennek tetejébe több száz órát töltöttem el évek alatt először a könyvtárakban, majd az internet előtt, mielőtt összeállt bennem megoldás.

Nem lenne csodálatos, ha ezt a rengeteg időt és pénzt megspórolnám neked? Mindezt csak azért, hogy végre lefogyj?

Nem is beszéltünk még a személyi edző kérdésről... Volt már személyi edződ?

Ha igen akkor tudod, hogy a fitnesz bérlet mellett ez még igen magas plusz kiadás . Ha még nem volt, hidd el jobb, ha nem is tudod, milyen árakkal dolgoznak a személyi edzők. De ami még ennél is rosszabb az, hogy általában ezek a trénerek még soha nem voltak olyan helyzetben, mint amilyenben most Te vagy.

Amikor én is kövér voltam, tudod mit tanácsoltak az állítólagos hozzáértők? "Maradj az eddigi fogyókúrádnál, csak vásárolj több zsírégető tablettát, egyél kevesebbet, és mozogj többet, és ..." Még hogy hozzáértők? Ezek inkább értékesítő ügynökök! Nem?
Köszönöm én ebből nem kérek!

Az évek során rájöttem, hogy a házhoz szállított, kiporciózott, diétás ételek, valamint a személyi edzők azon túl, hogy nem elég hatékonyak , még túl drágák is nekem. Ha Te is hozzám hasonlóan gondolkodsz, akkor a legjobb helyen jársz. Itt garantáltan megtalálod, amit kerestél.

Most pedig arról a kidobott pénzről beszéljünk, amit azért fogsz majd elkölteni gyógyszerekre, mert egy jó nagy adag zsírt cipelsz a derekadon, és a szíved, vagy más szerved nem fogja ezt sokáig bírni.

Gondolj csak bele!

Ha kórházban feküdnél és tudnád, hogy közel a vég, mennyit lennél hajlandó fizetni akár csak még egy hétért, vagy egy egészséges életért? Akkor azonban már késő lesz. Nem lesz az a pénz, amelyért megvásárolhatod az egészségedet, de most még tehetsz azért, hogy hosszú és egészséges életed legyen.

 

Nos, mi lenne, ha mindezeket megkapnád kevesebbért, mint egyhavi fogyasztótabletta ára!

 

Hogy mit kapsz ezért az árért?

 • Több - tapasztalaton alapuló - tudást a fogyásról és zsírégetésről, mint
  amennyi egy személyi edzőnek van.

 • Több valós információt a táplálkozásról, mint amit egy szakértő adna át Neked
  több tízezer forintért. és ez nemcsak egy hónapra elegendő "kapszula" lesz.
  Ez ki fog tartani addig, míg le nem fogysz.

 • Ami még fontosabb: a Zsírégetés Harcosainak Programjával egyszeri díjat fizetsz ki.
  Ha lefogytál, még a súlyodat is meg tudod tartani vele,
  amiért külön már nem kell fizetned!

Őszinte leszek hozzád. Úgy gondolom tudnod kell, hogy mivel nincs képesítésem, olyan szakértőkkel vettem körül magam, akik segítségével állítottam össze a Zsírégetés Harcosai módszert, hogy szakmailag is alátámasztott legyen.

Így Dr. Lepény Éva orvos, természetgyógyász (aki a Magyar Fitness Szövetség orvosszaktanácsadója volt) és André Anikó gyógytornász biztosítják, hogy a könnyű fogyási elképzeléseimet biztonsággal, mellékhatások nélkül tudjad használni.

 

Szóval, számoljunk egy kicsit!

Megfelelő dietetikust levadászni és felbérelni magadnak 10-20.000 Ft
Különböző diétás "titkokat" tartalmazó könyvek 15-30.000 Ft
Személyi edző 20.000- akár 30.000 Ft/hó
vagy még ennél több is lehet.
Megfelelő edzésterv összeállítása 5-10.000 Ft
Összesen 65.000 Ft-tól a csillagos ég!

 

 

Mit kapsz mindezért?

 

Külföldi megrendelés esetén a telefonszámhoz kérlek a következőket írd 20/2222222. A megjegyzés részbe pedig kérlek, azt a telefonszámot add meg, amin a futár utolér.

Kattints ide és rendeld meg a ZSH Rendszerét csak 34.990 Ft-ért

Gondolom most már csak Téged is egy dolog foglakoztat: MI VAN, HA majd kipróbálom, és alkalmazom ezt az új Életmódváltó Rendszert és PONT NÁLAM NEM FOG MŰKÖDNI? Erre találtam ki a

 

 

garancia

A Zsírégetés Harcosai Lefogyasztó Termékei segítségével sok-sok túlsúlyos ügyfelem fogyott már le, és tudom, hogy működik. Sőt, akik már eredményesen lefogytak nekik sem kétséges.

De azt is tudom, hogy tele vagy kétségekkel. Miért? Mert hihetetlenül hangzik elsőre, hogy Te is végre lefogyhatod könnyen, gyorsan, minimális idő ráfordításával akár testsúlyod 24%-át is.

Nem szeretném, hogy miközben azon dolgozol, hogy megszabadulj a túlsúlyodtól, ott motoszkáljon a gondolat a fejedben, hogy.

...mi van, ha a módszer mégsem működik. Ezért egy olyan garanciát vállalok, amely számodra teljesen kockázatmentessé teszi a módszer kipróbálását:

Garantálom, hogy a Zsírégetés Harcosai Életmódváltó Rendszerével 3 hónapon belül testsúlyod 24%-tól megszabadulsz. Ha mégsem így történne, akkor csak küldd vissza a csomagot a vásárlástól számított 90 napon belül, és én maradéktalanul visszafizetem a pénzed.

Nem kell bizonygatni semmit, csak küldd vissza a csomagot a számlával együtt, a munkatársaim már utalják is a vételárat, és barátokként válunk el.

Sőt! Hihetetlen, de Én kérnélek meg arra, hogy ha úgy látod, hogy nem ez a módszer, amivel le tudsz fogyni, küldd vissza, mert nem szeretném, ha rossz érzések maradnának benned a Zsírégetés Harcosai felé. De nézzük miért érdemes jelentkezned a könnyed és gyors fogyást bíztosító rendszerért:

 

"Egy nyár alatt 20 kilót fogytam és orvosi utasításra a cukorbetegségemre szedett gyógyszert is
abbahagyhattam"

Szegő Zsigmondné Adél

Szegő Zsigmondné Adél (65) Budapest

"Életembe bekövetkezett traumák hatására evésbe fojtottam bánatomat és több mint 20 kilót híztam. Kevesebb mint egy év alatt szívbeteg lettem, koleszterin szintem egekben volt, és 1-es típusú cukorbetegség alakult ki nálam és határán álltam, hogy inzulinnal kellet volna szúrnom magam ha nem fogyok le. Villamosról nem tudtam lelépni, járni se tudtam, ízületeim és nagyon fájt. Nyár elején jött az elhatározás amikor a mérleg már 110 kilót mutatott. Ezt követően változtattam az életemet a Zsírégetés Harcosai Rendszerével és gyermek könnyedséggel sikerült edzőterem nélkül otthoni gyakorlatokkal lefogynom 90 kilóra nyár végére.

A fogyással visszajött az életkedvem, feldolgoztam a traumákat. Most már tele vagyok energiával, tervekkel, fitt nagymamaként újra szerelemes vagyok, és ráadásul orvosi javaslatra a gyógyszereim nagy részét nem is kell szednem."

 

Ha Te is szeretnél akár 20 kilót lefogyni egy nyár alatt, akkor.

Kattints ide és 3 munkanapon belül már hozzá is kezdhetsz a lefogyásodhoz!

Ne feledd, ez a fajta befektetés nemcsak egy kozmetikai előnyt - egy vékony, erős, szexis megjelenést - eredményez 34.990 Ft-ért. Hanem...

Lecsökkenti a különböző betegségek kialakulásának esélyét, és máris több százezer forintot spóroltál, amit egészségügyi beavatkozásokra, gyógyszerekre, hálapénzre költöttél volna.

Nem is beszélve arról az időről, amit a családod, barátaid társaságában, vagy a hobbiddal tölthetsz el ahelyett, hogy az orvosnál, vagy a kórházban lennél.

Fektess be az egészségedbe most, hogy ne később fizess érte többet!

Tehát

 • Nincs több végeláthatatlan és bonyolult edzésterv.

 • Nincs több hóbortos diéta.

 • Nincsenek kódok, kalóriaszámlálás.

 • Nincs több keresgélés a következő nagy fogyókúrás trükk után.

 • Újra rendes ruhaboltban vásárolhatsz, és olyan ruhákat hordhatsz,
  amikben minden oldalról dögösen nézel ki.

 • Nem kell szégyenkezned az "első éjszakán", és büszkén mehetsz
  végig a strandon is.

 • Végeredményként egy hosszabb, egészséges élet vár rád.

Nem érdemelsz meg egy jó esélyt rá? És ne feledd! Mindez kevesebbért, mint amennyibe egy havi fogyasztótabletta kerül!

Egy nagyon fontos dolgot még egyszer megemlítenék: Minden kockázatot átvállalok a pénzvisszafizetési garanciával!

Tudnod kell, hogy ez csak egy egyszeri díj, és soha többé nem lesz semmilyen más költség
kiszámlázva. Szóval biztonságban érezheted Magad a megrendeléssel kapcsolatban.

A vételár egy óriási előnyhöz juttat Téged azokkal szemben, akik szintén le szeretnének fogyni.
Hogyan lehetséges ez?

Csak a tiéd lesz. Senki nem veheti el azt a csodát, amelyet könnyedén beilleszthetsz az
életviteledbe. A Zsírégetés Harcosainak Rendszerével eléred a napi 24 órás, heti 7 napon
keresztül tartó zsírégetést! Ez a 27 perces csoda!

Ha most megrendeled a Zsírégetés Harcosainak Rendszerét, akkor: azt az időt, amit olvasással, kalóriaszámlálással, adagok kimérésével töltenél, valamint azt a pénzt, amit személyi edzőre, különféle fogyókúrás termékekre költenél, ezentúl arra tudod Te is használni, hogy élvezed az új életedet!

Utazz, láss világot, keress új barátokat, ess szerelembe...

Te is megérdemled, hogy gyorsan eljuss a célodhoz anélkül, hogy rengeteg időt és pénzt
kellene vesztegetned...

 

"2 ember 4 hét 18 kiló"

József és neje

 

"Feleségemmel együtt kezdtük el a fogyást a programoddal. Én első körbe csak a táplálkozással 3 hét alatt 106 kilóról sikerült száz alá menni. Ezt követően a mozgást is elkezdve a következő hónap végére elértem a 93 kilót. Mindezt úgy, hogy néha néha beiktattam csaló napokat is. A nejem is fogyott 5kg-ot 56-51kg-ra persze neki nem volt túl sok zsírja :)) Köszönjük neked Zoli."

üdv, József és neje

 

 

Ha már eleged van az eredménytelen fogyókúrákból, akkor igényeld Te is a Zsírégetés Harcosai könnyed Életmódváltó Rendszerét most mindössze 34.990 Ft-ért. A megrendeléshez kérlek, töltsd ki most az alábbi űrlapot:

termékek

IGEN! Én is szeretnék túljutni az álmodozáson. Meg akarom változtatni az életemet a Zsírégetés Harcosainak bámulatos technikájával.

Külföldi megrendelés esetén a telefonszámhoz kérlek a következőket írd 20/2222222. A megjegyzés részbe pedig kérlek, azt a telefonszámot add meg, amin a futár utolér.

 

Kérlek, igényeld most a lefogyásodat garantáló Zsírégetés Harcosai Életmódváltó Rendszerét!

Kérlek, töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy mielőbb elsajátítsd, majd használni tudd azokat a technikákat, amelyekkel sok-sok túlsúlyos fogyott le eredményesen.

A megrendelt csomag árát fizetned majd a futárnak kell készpénzben, vagy megvárjuk átutalásodat. A kiszállítás maga viszont nem kerül Neked pénzbe, azt én állom.

Zsírégetés Harcosai - Életmódváltó Rendszer Ár: 34 990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft

Kapcsolat

Kérjük, adja meg vezetéknevét!
Kérjük, adja meg keresztnevét!
Kérjük, adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil telefonszámát!

Postázási adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Számlázási adatok (amennyiben eltér a postázási adatoktól)

 

 

A megrendelést követően 3 munkanapon belül neked is a birtokodban lesz a lefogyással kapcsolatos tudás, amelyet a Zsírégetés Harcosainak Rendszere nyújt.

A csomagodat diszkrét csomagolásban szállítja az általad megadott címre, és időben a futárszolgálat. Fizetned a futárnak kell kézpénzben, vagy ha előreutalást jelölted meg, akkor a feladásig megvárjuk átutalásodat.

A megrendelésedet követően a fizetéssel és a szállítással kapcsolatos minden információt levélben meg fogsz kapni.

Ha még gondolkozol, hogy csak a Zsírégetés Harcosai Rendszerével tudsz-e igazán segíteni a problémádon, és még mindig van néhány kérdésed, látogass el a ZSH Gyakran Ismételt Kérdések oldalára.

 

Köszönöm figyelmedet!

Katona Zoltán
Tel:(9-től 16 óráig) díjmentes zöld számunk 06-80-620-100
E-mail: katonazoltan@zsiregetesharcosai.hu
skype: zsiregetes.harcosai

 

Utószó

Milyen Csodálatos lenne, ha a fogyásodba befektetett legkevesebb idő és energia ellenére a maximális zsírveszteséget érne el a tested? Erről beszélek, itt a megoldás.

Fektess be az egészségedbe most, hogy később ne fizess érte többet.

A napi befektetés csupán 27 perc, melynek egyszeri költsége csak 34.990 Ft. Időben rátaláltál a csodára, amellyel Te is érezheted, és megtudhatod a vékony test birtoklásának igazi értékét.

A Zsírégetés Harcosai nemcsak egy külső előnyhöz juttat Téged. Megadja az esélyt egy egészségesebb, hosszabb életre.

Nem veszíthetsz semmit. Hogyan lehetséges ez? Abban az esetben, ha a technikákkal és alapelvekkel, melyeket kidolgoztam számodra nem tudsz lefogyni 12 hét alatt, korrektül visszafizetem a befektetésedet.

Jó erőt, karcsúságot és egészséget kívánok egy életre!

Hogyan tudod Te is beindítani a természetes Zsírégetés Gépezetét?

Rendeld meg a Zsírégetés Harcosainak Rendszerét, hogy minél hamarabb Te is lefogyj.

Klikkelj ide és rendeld meg most, ne habozz tovább!