Ugye, milyen jó lenne? De biztosan rengeteg kérdés maradt még benned megválaszolatlanul:

 • Nincs semmilyen diétás vagy edzés tervem ami egyszerűen követhető...

 • Van egy fogyókúrás módszerem, de hogyan kezdjek hozzá?

 • Mi az Aerob és anaerob mozgás?

 • Mennyi kalóriára, szénhidrátra, fehérjére, zsírra van szükségem, hogy fogyjak és azok milyen ételekben találhatók?

 • Vannak diéták és mozgás ötleteim, de hogyan fognak működni...

 • Hogyan tudnék fogyni hisz problémáim vannak?

 • Honnan tudjam mit ehetek és mit nem?

 

Ha az itt leírtakat figyelmesen elolvasod és utána hozol egy megfontolt döntést, biztosítalak, hogy

 • képes leszel megállítani jelenlegi elzsírosodásodat apró kezdeti lépésekkel,

 • meg fogod érteni a lefogyásod elindításhoz szükséges motiváló gondolatokat,

 • képes leszel már kezdettől fogva fogyást generálni, az igazán neked való mozgással, vagy a meglévő fogyási módszereddel

 • tisztában leszel vele, mikor mit kell enni és milyen alapanyagokat kell beszerezned, hogy ne a tiltásokra kelljen figyelned

 

Szeretném megfogni a kezed és megmutatni, hogyan indulhatsz el a fogyás világába. Ez az út talán Részedre most még ismeretlennek és félelmetesnek tűnik, de az a célom, hogy kerülők és csapdák helyett megmutassam neked a biztonságos és nyílegyenes utat a célod felé. Gondolja csak bele, hogy...

Ugye milyen jó lenne, ha nem lenne kérdés, le tudsz e fogyni?

Ugye milyen jó lenne, ha meglévő programodat is eredményesen, visszazsírosodás nélkül tudnád használni?

Ugye milyen jó lenne, ha nem kéne a kompromisszumot kötnöd a lefogyásod és a családod között?

Nem csak lelkesíteni és motiválni szeretnélek (ezt megteszi a számtalan motivációs könyv és tréning valamelyike), hanem konkrét, gyakorlatias, azonnal hasznosítható ismereteket szeretnék a kezedbe adni, amik akkor is a segítségedre lesznek, ha csak naponta egy-egy apró lépéssel szeretnél változtatni jelenlegi túlsúlyodon, és akkor is, ha drasztikus elhatározással egyszerre akarod megváltoztatni mostani elzsírosodott életviteledet.

 

Szia! Katona Zoltán vagyok. 7 évvel ezelőtt ugyanezekkel a kételyekkel és kérdésekkel indultam neki elzsírosodott külsőm megváltoztatására, és tanultam meg azokat a módszereket, ami számomra meghozta a biztos fogyást, a sikert és az egészséges családi életet.

Nem csak az elzsírosodástól lettem független, hanem ennek köszönhetően azt csinálom, amihez értek, amit szeretek és közben észrevétlenül is, de másokon segítek.

Azóta a Zsírégetés Harcosain keresztül több, mint 1000 súlyproblémával küzdő Harcosnak segítettem elindítani saját fogyását személyes tanácsadás és oktató tréningeinken keresztül. Olyanoknak is, akik a túlsúlyon kívül ízületi vagy mozgásszervi problémával is küzdöttek. A ZSH ügyfelei között van kézműves, könyvkiadó, korrektor, nyelvtanár, kozmetikus, óvónő és tanár, nyugdíjas, szülés utáni kismama.

 

Ugye milyen jó lenne, ha végre Te is belevághatnál?

Eljött az idő, hogy magasabb szintre lépj. Ezzel a tudásanyaggal többé nem fogsz attól félni, hogy sikertelen lesz bárminemű fogyókúrás módszered.

Lehet, hogy még úgy gondolod nem állsz készen ahhoz, hogy pontot tegyél a le.fogyásod végére. Ezzel szemben valószínűbb, hogy Te már készen állsz csak még fejben nem "vagy ott", esetleg anyagi okokból egyenlőre nem teheted meg...

Ezért találtam ki Neked ezt az induló csomagot:

A hírhedt "Könnyed Le.Fogyás ABC-je" elektronikus formában.

Legtöbb Ügyfelünk ide kattintva veszi igénybe a 75%-os kedvezményt >>>

 

Nekem való a Könnyed Le.Fogyás ABC-je?

Neked való ez a program:

 • Ha még soha nem kezdtél bele egyetlen egy fogyási módszerbe,

 • ha már többet is végig csináltál, de mindig hízás lett a vége,

 • ha van egy lefogyási módszered, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá

 • ha csak szeretnél megszabadulni az első vagy az utolsó pár kilótól, de nem tudod, hogyan kell,

 • ha fogalmad sincs milyen mozgásba érdemes belekezdened hatalmas túlsúlyoddal

 • ha szeretnél konkrét, kipróbált, működő tanácsokat

 • ha nem tudod mi fán terem az igazi fogyást eredményező táplálkozás.

 

Mit tartalmaz a csomag?

 

Zsírégetés Harcosai Könnyed Le.Fogyás ABC-je

 

A csomagban egy DVD lemezen megtalálhatod (pdf, videó és mp3 formában) azokat az információkat melyek tényleg szükségesek lefogyásod elindításához. Kicsi a bors de erős, mert...
...megtudhatod belőle:

 

 

Ide kattintva Tied lehet A Könnyed Le.Fogyás Kulcsa c. oktató tanulmány és a további 9 fogyásodat segítő tanulmány, valamint videó és hanganyagok 75%-os kedvezménnyel tehát 30.000 Ft-os engedménnyel csupán csak 9990 Ft-ért!

 

Mi az a módszer mellyel kezdened kell lefogyásodat, hogy soha ne bukj el

Indulás előtt a legnagyobb félelem az, hogyan vágj úgy bele a fogyásodba, hogy a végén ne csalódás érjen megint, hanem tényleges súlyveszteség. Ebben a tanulmány ellentétben az általad eddig olvasott fogyással kapcsolatos könyvekkel egy olyan világba viszlek el Téged melyről nemigen beszélnek Neked a Le.Fogyásoddal kapcsolatban. Vagy ha beszélnek is, csak a problémát járják körül, de megoldást nem javasolnak.

Én most egy olyan egyszerű technikát vázolok fel röviden, mely nem az edzésről vagy a táplálkozásról fog szólni...

...de ne félj mert a módszerhez nem kell semmit venned csak saját magadra és egy kényelmes fotelre vagy ágyra lesz szükséged valamint 10 szabad, nyugodt perc.

Ha a módszert elsajátítod többet nem lesz gondod azzal, hogy az alkalmazott fogyási módszered sikeres lesz e. Elmúlnak a félelmeid és a kétségeid és csak siker fog bekövetkezni.

2 pdf, 1 mp3

Értéke: 2990 Ft

A túlsúly mint ÁLDÁS!?

Lásd meg a súlyproblémád okait egy teljesen új szemüveggel majd fordíts a sorsodon.

Nem kell többé Magadat hibáztatni elzsírosodásodért, mert megtudhatod honnan ered elhízásod. Elsajátítás után egy munkafüzet segítségével 4 lépésben mattot adsz a visszazsírosodásodnak.

Olyasmit fogsz megismerni, ami miatt elkezd megfordulni a látásmódod, és problémák helyett lehetőségeket fogsz meglátni, mégpedig könnyen kiaknázható lehetőségeket a jelenlegi rossz életmódod megfordítására!

1 pdf, 1 munkafüzet, 1 videó, 1 mp3

Értéke: 5990 Ft

Még, hogy a "kaja" hizlal

Nincs több hizlaló étel, csak finom, könnyen napi élelmiszerekből elkészíthető zsírégető ételek. Ha szeretsz enne ez az amit mindig is kerestél. Mert megtalálod a

 • Lefogyásodba azonnal bevezethető fortélyok

 • Villámgyors receptgyűjtemény

 • Szigorúan bizalmas Recepteket

Érdekel, hogy hogyan tudnád meggyorsítani finom ételekkel zsírégetésedet, úgy hogy közben egész nap jóllakott vagy?

Érdekel, hogy hogyan kell elkészíteni az igazán fogyásodat garantáló ételeket?

Érdekel, hogy hogyan legyen változatos étkezésed a visszahízás elkerülése érdekében? Mindezt megtudod:

3 pdf, 1 heti menü összeállítva receptekkel és megannyi hasznos tanács, trükk számtalan további receptekkel.

Értéke: 4990 Ft

Amire nem is gondoltál

Ezzel a lépéssel kiütöd a sakktábla harcmezejéről az összes támadó "figurát". Olyan támadások ezek a Tested ellen, melyek az anyagcserédet és fogyásodat lassítják és a betegségeidet okozzák. És egy egyszerű Természetes megoldás.

Személyes tanácsadásaim során rendszerint előtérbe kerül, azok a tényezők melyek hátráltatják a fogyást (betegségek, gyógyszerek és mellékhatások, cukor, vízfogyasztás, szénhidrát, mozgás, különböző kifogások...)!

Azonban mindig van egy olyan tényező melyet az emberek nagytöbbsége figyelmen kívül hagy. Lehet, hogy ezzel Te is így vagy, de most megtudhatod, tehetsz ellene és nem mérgezi tovább testedet és a fogyási eredményeidet.

2 pdf, 3 videó

Értéke: 5990 Ft

Nekem is sikerülhet?

Hogyan tudsz Te is lefogyni garantáltan 40 év feletti, változókori, esetleg ízületi és mozgásszervi NEHÉZSÉGEK esetén? Most megtudhatod. Ha még csak előtte állsz még fontosabb, hogy megismerd mire számíthatsz és mit kell ellene tenned, mert

"Az emberi test az egyetlen olyan "gép" a föld felszínén, ami tönkremegy, elromlik, ha nem megfelelően használod."

Problémáid ellenére a megfelelő mozgás kedvező hatása, hogy csökkenti a vérnyomást, csökkenti a szívbetegség kockázatát, javítja az agy, és a test vérkeringését, növeli a szív, és a tüdő teljesítményét.

Optimalizálja a vércukor és a vérzsír szintjét, karban tartja az ereket. Jótékony hatásai ott is kimutathatók, ahol már kialakult valamilyen betegség.

A legfontosabb a rendszeresség, tehát a problémák, betegségek nem zárják ki, hogy elkezdj edzeni, mozogni. Ebben segít...

1 pdf, 3 videó

Értéke: 2990 Ft

Napi tippek a Le.Fogyásodhoz

12 napra lebontva megtudhatod a 7 titkot az életed végéig tartó egészségé és fittség területén. Mert:

Mit vagy hajlandó befektetni ma? Avagy ha ma nem teszel a súlyproblémád, egészséged érdekében mennyit fogsz fizetni érte később?

Szeretnék spórolni számodra

Mostani befektetés nemcsak egy kozmetikai előnyt - egy vékony, erős, túlsúlytól mentes megjelenést - eredményez, DE lecsökkenti különböző betegségek kialakulásának esélyét.

Így máris több százezer forintot spóroltál, amit egészségügyi beavatkozásokra, gyógyszerekre, hálapénzre költöttél volna.

Nem is beszélve arról az időről, amit a családod, barátaid társaságában, vagy a hobbiddal tölthetsz el... ...mindez...

13 pdf

Értéke: 4990 Ft

Gyakran Feltett (Gyik) kérdések helyett

Hogy soha ne maradj válasz nélkül. 3 év során Ügyfeleink legfontosabb visszatérő kérdései melyeket én és a szakértő csapatom segítségével megválaszoltuk.

Én is mint aki valaha súlyproblémákkal küzdődtem tudom, milyen nehéz egyedül, megfelelő módszer segítség és támogatás nélkül eredményeket elérni.

Ez a folyamatos küzdelem a kilókkal, az eredménytelenség még a legjobban kitartó személyt is egy idő után megtöri. De most itt vagyok számodra.

Ebben a tanulmányban 114 kérdést válogattam össze, és válaszolok meg 44 oldalon keresztül, mindezt...

1 pdf

Értéke: 1990 Ft

+Bónuszok

1., Hogyan Startolj el onnan ahol (ahogyan) jelenleg élsz, akarom mondani állsz! Kezdeti gyakorlati lépések az elzsírosodásod ellen.

Sokan mondják: "A fogyás nem könnyű dolog", vagy, hogy "Ez egy ijesztő feladat".

Én mást tanítok, most ebben a tanulmányban. Szembe kell vele nézni, megkeresni a probléma működő, sikeres megoldását és alkalmazni, használni azokat folyamatosan. Nem csak addig, amíg eléred a kívánt súlyod, hanem jóval azután is.

Tehát itt most csupa-csupa varázslatosan előnyös dolgokat fogsz találni a zsírégetéseddel kapcsolatban.

Kifürkésszük, hogy hogyan kell használni tested gépezetét és ehhez milyen üzemanyagra is van szüksége a sikeres lefogyásodhoz, ami egy egészséges, hosszú életet biztosít.

Csupán 17 perces, tested számára előnyös információkat tartalmazó tudásanyag...

2., Vitamin ABC a lefogyásod szolgálatába állítva!

Most töltsd fel tudatosan szervezetedet vitaminokkal!

A Tanulmányban részletes leírást találsz a legfontosabb vitaminokról és azok elérhetőségéről, valamint

 • Az elhízás és a vitamin kapcsolatáról
 • Az elhízásod eredetéről

3., Egy eddig sehol nem látott riport.

Katona Zoltán a riportalany, akit egy dohányzásról leszoktató partnere interjúvolta meg

2 pdf, 1 videó és egy fura ajándék

Értéke: 9990 Ft

 

10 termék egy csomagban 75 %-os engedménnyel 39920 Ft helyett mindössze 9990 Ft-ért megkapható a "Könnyed Le.Fogyás ABC" DVD-jén. Ezek az oktató anyagok: 3 évnyi kemény munkámnak, személyes tanácsadásaimnak legsikeresebb, és legfontosabb tárháza.

Legtöbb Ügyfelünk ide kattintva kezdi el >>>

386 oldal, másfél órányi hang és képanyag, meganyi könyv, szakirodalom és elismert szakértőkkel folytatott egyeztetés.

Sőt, még ez is megkapod ha Ma rendelsz:

 

+ egy 5000 Ft-os Ajándék Kupon!

Megrendelésed mellé most 1 db 5000 Forintos ZSH kupont is adunk, amit beválthatsz 1 éven belül bármilyen termékünk, szolgáltatásunk igénybevételekor egyetlen egy alkalommal.

(Kupon-felhasználás esetén pénzt nem adunk vissza, egy terméknél használható fel. A kupont azoknál a csomagoknál lehet felhasználni, ahol ezt felajánljuk.)

 

A csomag tartalma 1 db oktató DVD-ROM rajta pdf formátumú e-bookokkal, mp3 hang- és videók anyagokkal. A DVD-ROM csak számítógépen játszható le, viszont internet sem kell hozzá. Az anyagokat saját számítógépedre, mp3 lejátszódra és telefonodra is letöltheted. A kupont a csomag mellé nyomtatott formában adjuk oda.

A csomag ára bruttó 9990 Ft.

 

Miért ilyen olcsó?

Egyetlen egy okból tudom számodra biztosítani ezt a 30.000 Ft-os kedvezményt. Nem kellet költenem nyomtatásra, dizájn tervezésre, dobozolásra. Gyorsabb, Könnyebb, Jobb, Olcsóbb! Csak a hasznos tartalmat tettük bele!

Mindezt egy dvd-n megtalálod melyet a számítógépedbe behelyezve internet kapcsolat nélkül tanulmányozhatod.

Sőt, letöltheted számítógépedre, egyes részeit pedig mp3 lejátszódra vagy telefonodra is.

 

Csak 100 db. Nem több!

Ennyit tudtunk házilag legyártani így a magas gyártási költséget is leszorítottam. Azonban többet nem fogunk készíteni, mert készülünk a Zsírégetés Harcosainak Életmód Táborára.

Továbbá örömmel jelenthetem be, hogy elindult félnapos Személyes Tanácsadó Le.Fogyasztó Tréningünk is egyenlőre Budapesten és Szolnokon. Tudnod kell azonban, hogy...

Legtöbb Ügyfeletek ezzel kezdi?

Igen, pontosan, mielőtt bármilyen fogyókúrás módszerbe belevágna. Egy független oktató módszer, hogy az alkalmazott fogyókúrád sikeres legyen. Egy komplett csomag mellyel soha nem fogod feladni fogyási terveidet és elkerülöd a visszazsírosodásodat. Ezért is...

 

Jelentkezz most!

Tudtam, hogy van egy olyan oktató anyag melyet megfizethető áron megkapok és mellyel sikeres lesz az én lefogyásom is. Ezért nem hagyom ki ezt a remek lehetőséget és megrendelem 39.920 Ft helyett hihetetlen 30.000 Ft-os kedvezményes áron mindössze 9990 Ft-ért a Könnyed Le.Fogyás ABC-je Oktató dvd-jét!

ZSH Könnyed Le.Fogyás ABC-je mindössze Ár: 9 990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Csak akkor töltsd ki, ha a számlázási
címed eltér a postázási címedtől

Kérdésed van?

(09 - 17 óra között. Ha nem venné fel Zsuzsi akkor a legrövidebb időn belül vissza fog hívni)

 

Akik olvasták, ezt mondják róla:

"... a legteljesebb, legalaposabb magyar kezdő csomag ha tényleg le akarsz fogyni!"

Kovács Erzsébet, Budapest

"Megmozdította bennem az alvó oroszlánt. Logikus, áttekinthető, világos vezetése."

Nagy György, Kecskemét

"Az abc összeszedett, minden részletre kiterjedő, rendkívül gyakorlatias, ha valaki jól akar fogyni akkor ebből az anyagból megtanulhatja."

Szekeresné Bátori Éva