Partnerprogram


Limitált munkalehetőség

Ha még nem tudod, mivel is tudnál/szeretnél online kiegészítő jövedelemre szert tenni, ez a limitált munkaajánlat érdekes lehet számodra.

Amíg elsajátítod az online pénzkereséshez szükséges tudnivalókat, azalatt az idő alatt is már passzív jövedelmed lehet a klub továbbajánlásából.

 

Miért limitált?

Összesen maximum 200 embernek tervezem elérhetővé tenni ezt a kereseti lehetőséget. 

 

Mi a munka?

A klubtagság megismertetése, ajánlása másoknak. Hirdetésekkel, bannerekkel, emailben, személyesen - ahogy jobban tetszik. 

 

Hogyan, mivel lehet dolgozni?

Dolgozhatsz online, ehhez hirdetéseket, bannereket, tájékoztató anyagokat fogsz készen kapni. Kapsz egy saját ajánlói oldalt is (pont olyat, mint amin te is feliratkoztál), így nyomon tudjuk követni, kik iratkoznak fel az ajánlásodra. 

Az ajánlói munkához elérhetőek minta hirdetési szövegek a munkatársi Facebook csoportban.

De dolgozhatsz élőben, az interneten kívül is, ha olyan körben mozogsz, akiknek ez hasznos lehet. 

 

Kiknek való?

Elsősorban azoknak, akik

  • dolgoznak már bármilyen MLM üzletben, ahol van csoportjuk, és a munkatársaiknak szüksége van az online pénzkereséshez szükséges ismeretekre
  • olyan területen dolgoznak, ahol a célcsoport, a vevőkör, az ügyfelek számára hasznos és használható értéket nyújt ez a klub
  • hirdetési munkával szeretnének komoly, ismétlődő havi jövedelmet elérni

 

Mennyit lehet keresni?

Minden általad direktben csatlakoztatott előfizető havi díjából, mindaddig, amíg az előfizetése aktív, kapsz 1000 Ft-ot. Minden hónapban amikor az illető tag megújítja a klubtagságát, az 1000 Ft jóváíródik neked. További szintekről nincs jutalék, ez nem MLM rendszer. 

Amennyiben jutalékod keletkezik, a hó végi elszámolást követően az összeg kifizetésre kerül az általad választott módon.

Az, hogy menyit kereshetsz, rajtad áll. Ha 2 csatlakozót hozol, a saját havi díjad már ingyenessé válik. Ha 20 új klubtagot hozol, akkor keresel havonta 20 000 Ft-ot. Ha 100 klubtagot hozol, akkor 100 000 Ft üti a markod havonta. Ha 250 klubtagot hozol, akkor havi 250 000 Ft a kereseted. Nincs felső limit!

 

Hogyan kapom meg az elszámolást?

A munkatársnak jelentkezők bekerülnek egy munkatársi Facebook csoportba, ott napi kapcsolatban leszünk. Minden hónap utolsó napján történik a havi zárás. A következő hónap 5-éig megkapod az elszámolást és a  jutalékodat. Év végén pedig kapsz egy igazolást arról, hogy az adott évben mennyi összeg kerül kifizetésre számodra. Erre szükséged lehet az adóbevalláshoz, ha számodra ez a tevékenység adóköteles lesz. 

 

Mikor és hogyan történik a kifizetés?

Az aktuális hónap zárása a hónap utolsó napján történik meg. Az adott hónapban befizetett tagdíjak kerülnek elszámolásra.

Számlát adnod nem szükséges, de ez a jövedelem is, mint minden más, adóköteles lehetAz itt szerzett jövedelmed bevallása és adózása a te felelősséged! Mindenkinél egyénileg változó lehet, hogy adóköteles-e ez a jövedelem, illetve milyen adózási összeggel jár - ezt egy könyvelővel tudod megbeszélni.

Ha és amennyiben a taglétszám eléri azt a szintet, elképzelhető, hogy a későbbiekben csak számla ellenében tudlak kifizetni. Ha ez  így alakul, arról jó előre fogsz tudni, és ebben az esetben is megtaláljuk a  mindenki számára megfelelő megoldást.

 

Külföldön élek, dolgozhatok-e ajánlóként?

Igen, bizonyos feltételekkel. Ha van magyarországi bankszámlád, és magyarországi lakcímed, akkor ezeket kell majd megadnod. Ha nincs magyarországi bankszámlád, a jutalékodat csak Paypalra tudom kifizetni. Ahhoz, hogy a befizetésedről számlát tudjak kiállítani, magyarországi számlázási címet kell megadnod.

 

Van-e kifizetési limit?

Nincs. Sem alsó, sem felső limit nincs. 
 

Mik a feltételek?

Egyetlen feltétele van annak, hogy klubajánlóként dolgozhass. 

A saját tagdíjad mindig legyen rendezve határidőig.

Mivel ez egy limitált kereseti lehetőség, és nem mindenki élhet vele (nem lesz belőle MLM rendszer), ezt az egy feltételt kell betartanod.

A tagdíj 2 000 Ft/hó.

Amennyiben ajánlóként dolgozol, és a megkapott díjbekérőn szereplő lejárati időig a tagdíjad nincs rendezve, a partneri státuszod, és az addigi feliratkozóid, regisztrált tagjaid, valamint a jutalékod elvész.

 

 

Eddig ennyien jelentkeztek ajánlónak a partnerprogramba:

42 fő 

Frissítve: pár perce


Online Siker Klub © 2017
A www.onlinesikerklub.hu az adatvédelmi nyilvántartásba bejelentkezett. 
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-117923/2017